Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – TOATE Noutatile Anuntate in Premiera

iPhone 8 – TOATE Noutatile Anuntate in Premiera

iPhone 8 are toate noutatile anuntate in premiera de catre o publicatie americana, de la camera si pana la ecranul OLED, plus noul chip A11.

iPhone 8 are toate noutatile anuntate in premiera de catre o varietate de publicatii americane si nu numai, acestea obtinand o gama foarte variata de informatii cu privire la noul smartphone Apple. In ultimele luni am aflat aproape tot ceea ce era de aflat in legatura cu iPhone 8, iar asta ne ofera posibilitatea de a sti pe ceea ce urmeaza sa cheltuim minim 1100 de dolari, sau euro, pentru modelul de baza, cand ar urma sa fie lansat.

iPhone 8 este in momentul de fata in plin proces de productie in cadrul companiei Apple, iar asta inseamna ca zilnic apar noi poze cu unele dintre componentele sale. Asta inseamna ca zilnic aflam o multitudine de informatii interesante cu privire la ceea ce incearca Apple sa ne ofere, iPhone 8  fiind acel iPhone pe care fanii celor din Cupertino il asteapta de ani si ani de zile, dar care urmeaza sa fie oferit abia acum.

iPhone 8 urmeaza sa aiba disponibile urmatoarele noutati, pentru majoritatea dintre ele potentialul de implementarea fiind de peste 50% multumita tuturor leak-urilor.

iPhone 8 noutatile premiera

Face ID pentru recunoastere faciala

iPhone 8 va avea un sistem de recunoastere faciala numit Face ID, acesta fiind implementat cu ajutorul unei camere frontale 3D care va fi regasita in partea superior centrala a telefonului, intr-un decupaj al ecranului. Face ID va fi una dintre functiile vedeta ale iPhone 8, compania Apple putand renunta la Touch ID pentru a implementa acest sistem avansat de recunoastere faciala, care ar fi si cu minim 2 ani in fata celor dezvoltate de catre producatorii Android.

Camera Frontala 3D care are senzori cu infrarosu si laser

iPhone 8 va avea senzori cu laser si infrarosu pentru camera frontala 3D, acestia ajutand la o recunoastere faciala cat mai exacta, dar si la perceperea adancimii obiectelor din fata camerei. Recunoasterea faciala prin Face ID se va face inclusiv in intuneric cu iPhone 8, senzorii urmand a fi folositi inclusiv pentru o functie pentru camera principala numita SmartCamera, ea urmanda modifica setarile de inregistrare ale pozelor in functie de ambientul in care o foosim.

Incarcare wireless prin inductie

iPhone 8 noutati premiera

iPhone 8 va avea implementat un sistem de incarcare prin inductie de catre compania Apple, deci desi incarcarea va fi si fara fir, va fi nevoie de un pad de incarcare pentru ea. iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless compatibil cu standardul Qi, deci teoretic orice pad existent ar trebui sa poata fi compatibil cu noul smartphone Apple, dar desigur ca nimeni nu poate garanta asta acum.

Buton Power alungit si margini mai mici pentru ecran

iPhone 8 va avea, din motive inca necunoscute, un buton Power alungit fata de modelele anterioare, unii spunand ca acolo va fi implementat Touch ID, dar nu se stie sigur. iPhone 8 va avea deasemenea si margini mai mici intre ecran si carcasa, iar asta pentru ca noul ecran va acoperi o portiune mai mare din panoul frontal, Apple aliniindu-se aici cu actualele trenduri din industria smartphone.

Fara buton Home fizic, dar cu unul virtual si o zona de functii

iPhone 8 ramane fara buton Home fizic dupa alungirea ecranului, compania Apple implementand unui virtual, impreuna cu o zona speciala pentru functii. Vorbim despre o portiune de 0.6 inch din ecranul iPhone 8 care va afisa o serie de functii si optiuni pentru iOS 11, impreuna cu un buton Home virtual, toate fiind combinate cu gesturi care au menirea de a inlocui functionalitatea unui buton fizic.

Ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch

iPhone 8 va avea un ecran OLED cu diagonala de 5.8 inch, acesta acoperind intregul panou frontal dintr-un colt in altul, un singur decupaj din partea superioara intrerupand intregul design. Acest ecran va fi cu mult diferit fata de cele LCD folosite in actualele modele ale iPhone, compania Apple facand o schimbare radicala pentru iPhone 8 anul acesta, asa cum ni se tot spune de cateva luni.

Carcasa din sticla si structura exterioara metalica

iPhone 8 va avea o carcasa din sticla similara cu cea implementata de catre compania Apple in iPhone 4 si iPhone 4S, structura metalica din jurul carcasei fiind din aluminiu. Aici nu vorbim despre ceva complet nou implementat de catre compania Apple pentru iPhone 8, dar vorbim totusi despre o schimbare mare de design in comparatie cu modelele anterioare lansate in ultimii ani de catre cei din Cupertino.

O camera duala verticala imbunatatita, cu suport pentru realitate augmentata

iPhone 8 va avea o camera duala verticala anul acesta, compania Apple schimband pozitionarea camerelor impreuna cu structura interna a noului smartphone. Unii spun ca reconfigurarea lor din pozitia orizontala ar avea la baza faptul ca ar oferi compatibilitate mai buna pentru realitatea augmentata, dar realitatea este ca la baza schimbarii stau alte motive, insa iPhone 8 va avea o camera repozitionata.

Chip A11 cu procesor si memorie RAM de ultima generatie

iPhone 8 va avea in final un nou chip A11 in care compania Apple va implementa un nou procesor, cel mai probabil quad-core, dar si memorie RAM de ultima generatie. Apple foloseste memorie RAM DDR4 inca de anul trecut, deci acum probabil va avea una mai rapida, iar in ceea ce priveste procesorul, vorbim despre un nou proces de fabricatie care reduce consumul de energie, dar creste si performantele.

Cam acestea ar fi, in mare, noutatile pe care iPhone 8 le va aduce anul acesta pentru noi.

 • Nicos

  Densitate ppi mai mare, rezolutie mai mare ecran, camere foto mai bune

 • Srb Srb

  Corect

 • Srb Srb

  Culoare noua

 • GicaContra

  Comunitatea LGBT nu a fost uitata nici anul asta de apple. Noua culoare o demonstreaza.

 • m.ionut

  Deja Samsung ia notițe 🤣

 • Srb Srb

  Sigur,am mai zis. Deja ia notite de la ipad pro

 • Vlad

  După poza respectiva ,se pare că Apple a luat notițe de la restul ceva timp 😂

 • sergiu

  Da a luat clar iphone notite ….. sint posesor de iphone dar ultimele 2 versiuni sint dezamagit soft cu probleme buguri peste buguri la fiecare lansare etc samsung ia dat clasa anu acesta Bv lor

 • Nicos

  Buguri pe versiuni vechi..poate. Pe ip6S si ip7 merge uns

 • keepa

  #sergiu, din pacate tie ti-a dat clasa limba romana ..

 • keepa

  “Sunt” nu “sint”, “i-a” nu “ia” 🙂 de virgule..nu mai zic nimic, posibil sa nu le ai pe tastatura..esti anagramat dar ai pretentii la un telefon care oricum este mai destept decat tine

 • keepa

  +agramat

 • shapk

  Numai “noutati” in domeniu 😂😂😂

 • andrewsbcr

  Și care sunt noutățile ? Cică samsung copiază de la Apple, dar acolo văd în mare parte “Samsung S8” și “Android phones” 😂😂😂

 • Cristi

  Intr-un cuvant: PERFECT!

 • Stilumeu 2peu

  Imi place la articol doar reclama la samsung vr …jajaja

 • shapk

  Dupa poza respectiva se vede clar ca “noutatile” Iphone 8 sunt de fapt vechi de ani buni.

 • shapk

  Pe 7 plus foarte multe probleme de soft.

 • Terrymada

  Nu stiu de ce dar am o presimtire ca cei cu probleme fac exclusiv OTA update…din experienta proprie la toti cei care am intalnit buguri si probleme, exista anterior un OTA update..

 • V.P

  Oricum iphone ramane the best… restul nu mai conteaza …

 • AlexMihaila

  Întrebarea e dacă ecranul va avea 120hz

 • Viorel Predatorul

  Cam ceea ce oferă Samsung an de an…

 • Leo MC

  Meh!

 • Leo MC

  Ne poți oferi câteva exemple?

 • Leo MC

  Edit.

 • Leo MC

  Eu am actualizat toate telefoanele așa și nu cred că am avut probleme decât odată cu aplicația de mail care îmi consuma foarte multa baterie.

 • Nicos

  Nu sunt pb pe ip7 plus #minciuni

 • shapk

  Sigur. Lag foarte mult si vizibil, crash-uri, blocari, iesit aiurea din aplicatii (aici poate exista si vina producatorului aplicatiei, dar era la mai multe chiar si la unele de sistem). La utilizare mai intensa incingerea telefonului (poate fi tot de la optimizarea softului). Si astea le-am avut de la ios 10.2 in sus chiar si dupa reset total fara restaurare.

 • Leo MC

  Lag în care aplicație?
  Ce aplicație îți crapă și care ți se blochează (în special, la ce aplicații de sistem te referi)?
  Ce înseamnă utilizare intensă, ce aplicații folosești în timpul acela sau ce acțiuni faci cu telefonul?

 • keepa

  Shapk, iti recomand un restore prin itunes, nu resetare generala