SAMSUNG GALAXY NOTE 8 – PRET, SPECIFICATII, LANSARE SI IMAGINI

Samsung Galaxy Note 8 are pretul, data de lansare, specificatiile tehnice si primele imagini cu noul design dezvaluite live de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 are pretul, specificatiile, data de lansare si imagini cu noul design prezentate in aceste momente de catre compania Samsung intr-o conferinta aflata in desfasurare. Aveti in clipul video de mai jos aceasta conferinta pentru prezentarea Samsung Galaxy Note 8 pe care compania Samsung o va tine activa pentru cel putin o ora, deci pana la 19:00 ar trebui sa aflam toate secretele.

Samsung Galaxy Note 8 a fost dezvaluit in fel si chip de catre o varietate de surse pana in prezent, inclusiv de catre compania Samsung, asa ca multe secrete nu prea exista. De la pretul Samsung Galaxy Note 8 si pana la specificatii, data de lansare, sau multe imagini, pana acum am aflat cam tot ceea ce era de aflat in legatura cu acest nou smartphone, asa ca Samsung doar va confirma noutatile.

https://www.youtube.com/watch?v=rD37VVMda88

Samsung Galaxy Note 8 – specificatiile tehnice

Samsung Galaxy Note 8 va avea specificatii tehnice foarte similare cu cele pe care Samsung Galaxy S8 le-a avut in primavara cand a fost prezentat oficial. Compania Samsung nu pare dispusa sa ofere acum multe componente noi, desi performantele vor lansa de dorit, insa Samsung Galaxy Note 8 nu va avea nici un design imbunatatit, iar aici nu prea exista motive sa ne plangem.

Samsung Galaxy Note 8 are urmatoarele specificatii tehnice pregatite de catre Samsung :

  • ecran Super AMOLED cu diagonala de 6.3 inch, rezolutie de 2960 x 1440 pixeli si aspect ratio 18.5:9;
  • chip Qualcomm Snapdragon 835 pentru modelele vandute in SUA si chip Exynos 8895 pentru restul lumii;
  • 6 GB RAM;
  • 64 GB spatiu de stocare pentru modelele de baza;
  • camera duala formata din doi senzori de cate 12 megapixeli fiecare, unul cu zoom optic de 2X;
  • camera frontala de 8 megapixeli;
  • cititor de amprente;
  • senzor pentru scanarea irisului;
  • rezistenta la apa si la praf;
  • stylus;
  • baterie de 3300 mAh;
  • USB-C si suport pentru carduri microSD;
  • dimensiuni de 162.5 x 74.6 x 8.5 mm.

Samsung Galaxy Note 8 va avea foarte multe piese ale Samsung Galaxy S8 care vor fi “reciclate” pentru ca Samsung nu a considerat ca are nevoie de altceva. Acest lucru era de asteptat, cei de la Samsung considerand ca nu este nevoie de mai mult de atat, insa performantele Samsung Galaxy Note 8 vor fi cu mult inferioare fata de cele ale iPhone 8, dar acesta este un risc asumat de catre Samsung.

samsung galaxy note 8 pret specificatii lansare imagini

 

Samsung Galaxy Note 8 – Camera Duala cu Performante pe masura

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala integrata, prima intr-un smartphone premium al companiei Samsung, iar asta este o surpriza interesanta. Camera duala din Samsung Galaxy Note 8 va fi montata langa cititorul de amprente, ea urmand a ofer functii avansate pentru inregistrarea de poze, inclusiv o functie ce va inregistra pozele cu efect bokeh, cel similar pozelor facute folosind aparate DSLR profesionale.

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 1

Samsung Galaxy Note 8 va avea si o gama variata de functii pentru noua camera duala, care are si deschidere f/1.7, acestea folosind senzorii de imagine la capacitate maxima. Desigur ca Samsung va pune foarte mare accent pe noile functii pentru camera duala din Samsung Galaxy Note 8, iar asta va fi perfect vizibil in conferinta care se afla in aceste momente in desfasurare, multe exemple urmand a fi prezentate.

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 7

Samsung Galaxy Note 8 – pretul si data de lansare

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand de maine la o varietate de parteneri ai Samsung din intreaga lume. Unii dintre ei cel mai probabil ofertele promotionale active in cadrul propriilor website-uri, in special operatorii de telefonie mobila, iar lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc in data de 15 septembrie, deci peste 3 saptamani.

Samsung Galaxy Note 8 va avea preturi care incep de la 940 de euro in Europa, in functie de tara in care este vandut, asa ca stiti la ce sa va asteptati din acest punct de vedere. Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut in modele cu 64 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, deci vor exista multe optiuni, dar preturile vor trece de 1200 de euro pentru unitati, ele urmand a veni si cu unele cadouri in pachete.