SAMSUNG GALAXY NOTE 8 – PRET, SPECIFICATII, LANSARE SI IMAGINI

Samsung Galaxy Note 8 are pretul, data de lansare, specificatiile tehnice si primele imagini cu noul design dezvaluite live de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 are pretul, specificatiile, data de lansare si imagini cu noul design prezentate in aceste momente de catre compania Samsung intr-o conferinta aflata in desfasurare. Aveti in clipul video de mai jos aceasta conferinta pentru prezentarea Samsung Galaxy Note 8 pe care compania Samsung o va tine activa pentru cel putin o ora, deci pana la 19:00 ar trebui sa aflam toate secretele.

Samsung Galaxy Note 8 a fost dezvaluit in fel si chip de catre o varietate de surse pana in prezent, inclusiv de catre compania Samsung, asa ca multe secrete nu prea exista. De la pretul Samsung Galaxy Note 8 si pana la specificatii, data de lansare, sau multe imagini, pana acum am aflat cam tot ceea ce era de aflat in legatura cu acest nou smartphone, asa ca Samsung doar va confirma noutatile.

https://www.youtube.com/watch?v=rD37VVMda88

Samsung Galaxy Note 8 – specificatiile tehnice

Samsung Galaxy Note 8 va avea specificatii tehnice foarte similare cu cele pe care Samsung Galaxy S8 le-a avut in primavara cand a fost prezentat oficial. Compania Samsung nu pare dispusa sa ofere acum multe componente noi, desi performantele vor lansa de dorit, insa Samsung Galaxy Note 8 nu va avea nici un design imbunatatit, iar aici nu prea exista motive sa ne plangem.

Samsung Galaxy Note 8 are urmatoarele specificatii tehnice pregatite de catre Samsung :

  • ecran Super AMOLED cu diagonala de 6.3 inch, rezolutie de 2960 x 1440 pixeli si aspect ratio 18.5:9;
  • chip Qualcomm Snapdragon 835 pentru modelele vandute in SUA si chip Exynos 8895 pentru restul lumii;
  • 6 GB RAM;
  • 64 GB spatiu de stocare pentru modelele de baza;
  • camera duala formata din doi senzori de cate 12 megapixeli fiecare, unul cu zoom optic de 2X;
  • camera frontala de 8 megapixeli;
  • cititor de amprente;
  • senzor pentru scanarea irisului;
  • rezistenta la apa si la praf;
  • stylus;
  • baterie de 3300 mAh;
  • USB-C si suport pentru carduri microSD;
  • dimensiuni de 162.5 x 74.6 x 8.5 mm.

Samsung Galaxy Note 8 va avea foarte multe piese ale Samsung Galaxy S8 care vor fi “reciclate” pentru ca Samsung nu a considerat ca are nevoie de altceva. Acest lucru era de asteptat, cei de la Samsung considerand ca nu este nevoie de mai mult de atat, insa performantele Samsung Galaxy Note 8 vor fi cu mult inferioare fata de cele ale iPhone 8, dar acesta este un risc asumat de catre Samsung.

samsung galaxy note 8 pret specificatii lansare imagini

 

Samsung Galaxy Note 8 – Camera Duala cu Performante pe masura

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera

Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala integrata, prima intr-un smartphone premium al companiei Samsung, iar asta este o surpriza interesanta. Camera duala din Samsung Galaxy Note 8 va fi montata langa cititorul de amprente, ea urmand a ofer functii avansate pentru inregistrarea de poze, inclusiv o functie ce va inregistra pozele cu efect bokeh, cel similar pozelor facute folosind aparate DSLR profesionale.

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 1

Samsung Galaxy Note 8 va avea si o gama variata de functii pentru noua camera duala, care are si deschidere f/1.7, acestea folosind senzorii de imagine la capacitate maxima. Desigur ca Samsung va pune foarte mare accent pe noile functii pentru camera duala din Samsung Galaxy Note 8, iar asta va fi perfect vizibil in conferinta care se afla in aceste momente in desfasurare, multe exemple urmand a fi prezentate.

Samsung Galaxy Note 8 poze specificatii camera 7

Samsung Galaxy Note 8 – pretul si data de lansare

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand de maine la o varietate de parteneri ai Samsung din intreaga lume. Unii dintre ei cel mai probabil ofertele promotionale active in cadrul propriilor website-uri, in special operatorii de telefonie mobila, iar lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc in data de 15 septembrie, deci peste 3 saptamani.

Samsung Galaxy Note 8 va avea preturi care incep de la 940 de euro in Europa, in functie de tara in care este vandut, asa ca stiti la ce sa va asteptati din acest punct de vedere. Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut in modele cu 64 GB, 128 GB si 256 GB spatiu de stocare, deci vor exista multe optiuni, dar preturile vor trece de 1200 de euro pentru unitati, ele urmand a veni si cu unele cadouri in pachete.

114 COMENTARII

  1. zii sincer ca nu ai fi vrut 6.4″ si zoom optic 3x…chiar credeam ca Samsung va face un pas in fata si cumva obliga si pe ceilalti…adica deja 3x zoom optic…e mare mare diferenta fata de 0 zoom optic

  2. ceva da cu virgula, s8+ este 3000 ron, note 8 va fi 4500 ron? adica platesti cu 50% mai mult pentru o camera si un pix in plus?

  3. cam da, dar nu uita S8+ deja a scazut la pret banuiesc, note 8 va scadea probabil dupa lansarea iphone, din ianuarie probabil va scadea pretul cu 100€ minim

  4. Mie sincer nu mi se pare frumos deloc…intreaga forma si aspectul ma lasa pur si simplu rece. Nu e niciun element de noutate in ceea ce priveste forma sau aspectul…

  5. Dual camera ambele cu Ois si f 1.7 = Umilinta pt ceilalti. Efect bokeh reglabil ca intensitate chiar si dupa ce ai facut poza. Samsung a introdus dual camera cand a avut ceva cu adevarat revolutionar.
    Sper ca te uiti la lansare si nu plangi ???
    Ceea ce vezi acolo nu o sa ai nici in 10 ani pe Iphone

  6. dar nu inteleg…de ce zvonurile au spus 6.4″ si zoom optic 3x?? zvonuri bashite…practic cu 6.3″ are cel mai slab stbr..ma rog este ceva ce nu simti, dar de ce l-au facut atat de mare fata de S8+

  7. cine vrea camera da, isi va lua acest telefon sau un dslr…ca deja dimensiunile sunt pe acolo
    Dar sincer nu ai fi vrut ca mine, zvonurile sa fie reale? pt 162×74 sa ai 6.4″ si zoom optic 3x?

  8. Note 7 ramane cel mai portabil note
    Puteau veni cu el la stbr de 83% si sa puna 6″
    Deja prea mare fata si de s8+ pt doar 0.1″

  9. Da, ai dreptate……dar daca e sa luam pretul de lansare s8+ cu pretul note-ului nu e diferenta chiar asa de mare…….ca pana la urma pretul de lansare il luam de baza

  10. Porcărie, asta este primă și ultima impresie. Din start nu merită niciun strop de atenție, fiindcă e uriaș. De mult n-am mai simțit acel sentiment de “wow” de la un producător de telefoane mobile, dar și atunci a fost de la Apple. Totuși, nu de fiecare data. iPhone 6 mi s-a părut un mare eșec, dar și-a revenit cu 6s și 7. Degeaba spune lumea că Apple nu inovează cât timp impresionează.

  11. Singurele lucruri care ma deranjează sunt diagonala de 6.3 inch (trebuia 6.4 inch și diferența era mai pronunțată fata de S8 +) și faptul ca are camera dubla formata din 2 senzori de 12 mp… 12 mp, de ce trebuie sa fie tocmai 12 mp, rezoluția asta a devenit atât de prezenta ca parca e un handicap major
    Bine ca au scăpat de 5.5 inch (măcar atât)

  12. Corect, la lansare S8+ a fost in jur de 4000, insa diferenta enorma dupa 6 luni, iar din punctul meu de vedere nu se mai justifica achizita, mai degraba iti iei un S8+ decat Note 8, in maxim o luna S8+ il gasesti pe olx sub 2500 sigilat si 1500-2000 folosit. Nu stiu sa fi vazut asa mare devalorizare a unui telefon in decurs de 6 luni.

  13. Dacă nu ai văzut a devalorizare mare a unui smartphone uitate de ex la LG
    Exagerezi cu devalorizarea lui S8+ in toate cazurile sigilat sau folosit…. Smartphone urile Samsung din gama S/N se devalorizeaza mult mai greu acum…. De ex am văzut ca și după apariția lui S8, S7 Edge era peste 3000 lei pe eMAG și Quickmobile

  14. Mama ce te zvarcolesti.
    Ambele camere de pe Note 8 au OIS si asta inseamna ca acea camera care face zoom nu este inutila imediat ce nu ai lumina foarte buna asa cum este pe iphone.

    Practic camera duala implementata de Samsung este la alt nivel din puctul de vedere al capabilitatilor, tot ce face iphone 7 plus camera de pe Note 8 face simtitor mai bine.

    Uite ca Samsung a implementat camera duala asa cum trebuie.
    Acum poti sa speri ca cei de la Apple ii va copia.

  15. Am văzut și eu prezentarea și fiind posesie de s8+, nu merită achiziția. Mă încântă ideea unui note, dar în cazul de fata, ori și, ori note, aceeași senzație. La anul nu mai iau s9, aștept să văd note cu ce vine și dacă are senzorul de amprente în ecran, coroborat cu acel pen care e foarte util, cred că fac achiziția. Până atunci ci, cine are S6 cred că merită note, de la s7 nu prea merita upgrade-ul. Personal nu fac poze bokeh așa că îmi e nefositoare camera duală.

  16. Dacă pe modelul de anul trecut am fost cât pe aci să-l cumpăr, modelul de anul acesta nu are absolut nicio șansă (oricum, niciunul dintre telefoanele care apar anul acesta nu au nicio șansă să ajungă în posesia mea, cu atât mai puțin acesta).
    Deși bine desenat, este mult prea mare (S8+ este deja exagerat de mare), și cu absolut aceleași opțiuni pe care le găsești în telefoanele apărute la începutul anului (nu, pixul nu se pune când vorbim de un telefon).

  17. Gusturile și mărimea mâinilor nu se discuta niciodată
    Ok nu este pentru tine, poate preferi un smartphone mai mic, dar pentru alții este perfect
    “cu absolut aceleași opțiuni pe care le găsești în telefoanele apărute la începutul anului (nu, pixul nu se pune când vorbim de un telefon)”… Spune-mi si mie unde mai găsești display curbat (mai ales la calitatea lui), camera dubla dual pixel (cu acele obțiuni) și pentru unii pixul (care este mai evoluat) contează

  18. doamne fereste cum arata pen acela…cine kkt va folosi o scobitoare…chiar arata f ciudat…am impresia ca la note 7 arata mai ok,mai lung putin

  19. daca esti genul ce folosesti pen, din pacate cam doar note are…dar la cum arata pixul de anul acesta, mi se pare f incomod si sigur, “on the go” iti va cadea de multe ori din mana

  20. gresit, el prefera un smartphone, marime normala, in ziua de astazi nu mai exista “smartphone mic”
    din pacate camera nu a venit cu zoom optic 3x, iar pt dimensiunea lui clar mergea 6.4″, iar pixul acela este un pas inapoi fata de Note 7
    George 89 a scris: si daca Samsung reuseste sa bage 6.3″ in fizicul de S8+, ce mai zici atunci?”
    Se pare ca eu am avut dreptate si nu tu

  21. Am facut comanda la Orange, acum cateva minute, 729 euro- 3.344 RON, prelungire abonament 27 Euro si, vine cu Castile Samsung level U Pro ANC si Samsung Dex Station, CADOU.

  22. Prefer un telefon pe care să-l pot ține în(tro) mână (când am de lucrat cu ceva care are nevoie de două mâini scot laptopul); eu aștept să apară ceasul care să mă facă să renunț cu totul la telefon, pentru că mi se pare absurdă evoluția lor înspre tabletă: eu n-am nevoie de nicio amețită de tabletă când laptopurile au devenit atât de compacte.

    (De pară ar valora un rahat ecranul curbat…) S8.
    Camera – iPhone, LG, Huawei; ai să zici că dual pixel (de acord, autofocusul este superior față de tot ce există în acest moment în telefoane, însă același sistem este și în S8).
    Pixul – ce naiba faci cu pixul și nu poți cu degetul? Dacă îmi faci o Mona Lisă, de acord, ai nevoie de 4 mii de niveluri de presiune, însă când îl folosești ca să scrii (de mână) o notă care se transformă în scris digital (în loc să o scrii direct în format digital, așa cum faci cu S8), doar pentru că poți, nu te lăuda că ai pix.

    Nu mă înțelege greșit: cred că este excelent că există opțiuni, însă lumea (majoritatea) cumpără telefoane mari, pentru că au baterii mai mari (același lucru este valabil și în cazul 7+), nu pentru cine știe ce funcții aruncate pe acolo și pe care le folosește un procent atât de mic încât se pierde în marjele de eroare…

  23. Nu stiu cum de ti se pare putin 6,3 si mama ce diferenta era 0,1 in plus cand Ip are abia 5,5 si ditamai paleta de telefon, iar Note 8 e o bijuterie de lux pe langa orice Iphone care se va lansa in urmatorii 4 ani cel putin. Iar Iphone 8 conform gsmarena va avea un STRB de putin peste 60%.

  24. pai daca nu te ajuta atunci cum poate fi ok acel pix? mi se pare si mic…incomod de tinut in mainile oamenilor ce vor note…deci telefon mare, pt maini mari, dar pix mic?! wtf

  25. esti limitat la minte ah? eu vorbesc strict de S8+ vs Note 8
    esti obsedat te iphone…zici de iphone plus ca e paleta dar note 8 este peste, bravo, involuntar ai facut misto si de note
    La cum arata note, din video, clar nu arata a lux…arata a un plastic lung, pana si efectul acela de sticla s-a dus din cauza lungimii telefonului
    In kkt ar trebui sa fie un telefon nu o masina in care stai confortabil

  26. Wow,ce umilința,e mai bun la camera Note 8 abia lansat ca 7 plus de acum un an de zile! Stai sa apară iPhone 8,cu aia sa-l compari nu cu un tel de anul trecut.

  27. Cum poți fi atât de ipocrit să spui că Note 8 are cel mai slab STBR? @shapk:disqus are dreptate: momentan, iPhone are unul dintre cele mai slabe STBR, ba chiar cel mai slab.

  28. Iphone nu a fost niciodată mai bun decât Note. Nu văd ce s-ar putea schimba anul ăsta, dar mă rog… Speranța moare ultima.

  29. da si eu consider, ca iphone 8 va fi comparabil cam cu S6 edge sa zic per total, ca procesare, display, camera,baterie
    Banuiesc ca iti iei note 8

  30. imi cer scuze in caz ca nu am fost explicit…aici eram pe articol Samsung, si ma refeream cel mai slab STBR dintre cele anuntate anul acesta…adica mai slab ca S8+ si S8
    Sper acuma sa iti retragi cuvantul urat ce mi l-ai adresat, daca poti, ofc

  31. “it’s good that they compare their new device to a device from last year..”
    “This shows, how badly they are obsessed with iphone. Samsung managers might have iphone in their nightmares”

    Deja cam asta este sumarul oamenilor de la event

  32. Îl compară cu ultimului model disponibil pe piață din partea concurenței. Ar fi stupid să îl compare cu dispozitivul de anul viitor.
    Eu la mintea cocoșului!

  33. Este la mintea cocosului pt ca toata lumea spune ca sunt obsedati de iphone…puteau sa il compare cu ceva recent lansat, sau sa nu il compare cu nimic si sa isi vada de propriile device’uri. Asa cum face Apple
    Dar cum ai zis, e la mintea cocosului, Samsung este in ecosistemul Apple, si cu ei trebuie sa se compare…Samsung daca ar face o masina diesel iar apple una benzina, s-ar compara si astfel.
    Mda, cocosul asta …obsedat de Apple, no matter what

  34. Nu e tot paleta pentru ca e mult mai ergonomic. In plus vorbim de un superecran de 6,3 inci nu de un plici de 5,5. Samsung a gandit. Principalul inconvenient al utilizarii unui phablet este latimea pentru ca daca e lat nu poate fi tinut in mana. Iphone cand a copiat ideea de phablet de la Samsung (desi spuneau ca peste 4,8 sau cat aveau ei atunci nu este necesar) nu a avut experienta in phableturi a lui Samsung si nici nu o poate avea atata timp cat Samsung a creeat asta cu ani in fata Apple. La lansarea de astazi s-a vazut clar. Note 8 nu este un S8 sau S8+ mai mare. In schimb Ip plus (ca e 6, 6s sau 7) nu e decat o varianta mai mare.

  35. Nu sunt copil sa ma intereseze ca unu are 4-5-6-7″ pe mine ma intereseaza sa il pot folosi si sa il iau dupa mine
    Note 8 este un telefon mare pe care nici tu nu il vei cumpara oricate minciuni vei zice pe aici
    Note 8 are s pen,dar ca sa fie utilizat relativ usor,ai nevoie de un produs echilibrat si ca lungime si ca latime
    E ca si cum ai lua notite pe o bagheta

  36. “Tatal nostru”? E clar ca ai ceva probleme. Cred ca nu voi cumpara Note 8. Dupa acele 8 luni cu 7 Plus, S8+ mi se pare superb. Eu sunt constient ca nu ai detinut si nici nu ai tinut in viata ta in mana un S8+. Altfel nu ai mai spune atatea aberatii. Si S8+ si Note 8 sunt foarte echilibrate. Anul viitor sau peste 4 ani (ca lor cel putin atat le ia) cand Apple va adopta un raport de ecran similar ti se va parea superb. Ca doar e de la Dumnezeul tau ceresc (“tatal tau”)

  37. Eu nu detin baghete,s8+ sunt sigur ca este doar un telef s8 mai lung si atat
    Apple nu va adopta asa ceva. Telef lor de top va fi mai compact fata de cel mai mare al lor,pe cand la samsung,well…..you know

  38. Pastrand traditia, Ipbone se va situa la camera tot sub Samsung. Corect. Compar 7Plus cu S7 ca sunt din acelasi an. Ce sa vezi? Tot samsung punctaj mai bun la toti recenzorii avizati in foto. Si asa e an de an

  39. Exynos-urile si SD-urile de oe Samsung sunt procesoare pe langa A5500 cand va fi. De ce? Pentru ca cele de pe Samsung au de dus sarcini complexe, functii multiple, chiar si simultan

  40. Mie personal îmi place cum arată telefonul , dețin un 7 Plus și mă gândesc serios la achiziționarea unui Note 8. Sa fim serioși , este frumos , dar sunt puțin cam sceptic in privința android-ului și mai presus de asta , m-am obișnuit cu iOS .

  41. Tare, asta mi-am placut, daca il bagi in alt buzunar risti sa il faci cioburi, asta cred ca e si motivul pentru care nu l-au facut mai mare, doar +0.1″, plus ca trebuia sa ii faca marginile mai groase pentru rezistenta.

  42. oricat v-ati contrazice pe aici, de la GS7 in sus Samsung bate la fundul gol orice iphone la capitolul camera: calitate, detalii, low light.

  43. Înmagazinează o grămadă de tehnologie, scrii note de mână cu el, are niște funcții care există în ecranul iPhone dar care nu sunt altfel în telefoanele Android.
    Deci poate fi numit „ok“.

  44. Scuză-mă, dar nu văd nevoia să îți răspund la întrebarea asta. Normal că îmi voi lua note 8 după ceva vreme în care vor apărea revuew-uri

  45. Este la mintea cocoșului să te raportezi la concurentul principal, nu la cei pe care oricum îi domini.
    Așa a făcut și Apple de fiecare dată. S-a luat de tableta nexus 7 (nu de Eboda), s-a luat mereu de android (nu și de Windows Mobile), la sisteme de operare pentru PC a comentat mereu despre Windows (nu despre Linux), etc.

    Tu nu ai capacitatea de a privi un business mare de la nivel managerial. Tu vezi un business cu mentalitate de muncitor.

  46. Nu simti nevoia sa imi raspunzi,dar totusi o faci. Hai nu mai ne minti ca stim ca nu iti vei lua note 8, prea mare fata chiar si de note 5

  47. Ieri mi-am luat de la Emag, Și plus cu 2850 lei, prin buyl back. Pentru un Iphone 4s am luat 265 lei si un voucher de 450 lei pentru S8 plus cumparat.

  48. Cum spuneam, tu nu ai capacitatea de a privi industria mobilă din punct de vedere strategic, ci vezi lucrurile mărunte, cu viziunea muncitorului.

  49. Shh daca nu iti pasa nu ma bagai in seama de mult timp,dar iti place sa “te cobori si sa faci misto de un trol si om analfabet” deci esti precum aia de se simt barbati cand isi bat copii de 5 ani sau isi bate femeia

  50. Apple nu vede ca taranii sau multimea . Samsung e in oala cu lg. Ei fac de toate . Daca apple vine cu un veceu va veni si samsung

  51. Poate, dar după WC-ul Samsung, toată echipa Apple se va căca pe ea să copieze acel model.
    Ce nu vezi tu este că Apple nu reușește performanța de a avea un avantaj tehnologic pentru 6 luni măcar. Imediat concurența vine cu o tehnologie mult, foarte mult îmbunătățită, care plasează Apple cu câțiva ani ani în urmă.

    Uită-te la exemplul camerei “revoluționare” din iPhone… Samsung sau Huawei vor veni cu o cameră multă îmbunătățită în maxim 6 luni, care vor face de rușine iPhone-ul 8.

  52. Apple este acolo unde este necesar, in varful lucrurilor ce conteaza, si a lucrurilor ce altii le vor copia, ultimul exemplu pe fata…dual camera (ce multi ziceati ca nu are nevoie samsung asa ceva), zoom optic 2x, portrait etc….deci pe fata pe fata
    iPhone 8 va avea o camera f ok, si nu o sa afecteze pe nimeni ca peste 6-7 luni altii vor veni cu altceva mai bun…este si normal, vorbim de jumatate de an