WhatsApp Va Lansa Aceasta noua Functie Grozava

WhatsApp va lansa o noua functie foarte utila pentru utilizatorii aplicatiei pentru iPhone si Android, ea permitand cautarea rapida prin arhiva conversatiilor.

WhatsApp va lansa in viitorul nu foarte indepartat o noua functie grozava pentru utilizatorii din lumea intreaga care folosesc aplicatia pe telefoanele iPhone si Android. Mai exact, cei de la WhatsApp au in momentul de fata in dezvoltare si testare cu unii utilizatori o noua functie care permite cautarea rapida de informatii prin conversatiile pe care le purtam cu prietenii nostri, functia fiind extrem de utila pentru oricine.

WhatsApp preia aici o functie pe care Facebook o ofera de ceva vreme, reteaua de socializare avand pentru conversatiile din Facebook Messenger o functie identica. In Facebook Messenger functia avand limitele ei, din pacate, insa pentru WhatsApp ne putem astepta la ceva mai bun, din moment ce vorbim despre o functie noua, care cel mai probabil este si ceva mai evoluata fata de versiunea integrata in Facebook Messenger.

WhatsApp numeste aceasta noua functie Chat Search pentru ca exact asta face, ne ofera posibilitatea de a face rapid cautari printre mesajele pe care le avem in conversatii. Functia pentru cautarea prin conversatii poate fi accesata din meniul de informatii pentru o conversatie pe care o avem prin intermediul WhatsApp, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cuma rata meniul din care poate fi accesata noua functie.

WhatsApp va lansa aceasta noua functie grozava

whatsapp lansa functie grozava

WhatsApp are aceasta functie noua ascunsa in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone, deci nu va trece chiar atat de mult timp pana cand ea va fi activata. Dupa cum veti vedea si din clipul video de mai jos, dupa accesarea acestei functii, aplicatia WhatsApp va afisa in partea superioara a interfetei sale o noua bara de cautare in care putem introduce textele pe care vrem sa le cautam.

WhatsApp, pe masura ce introducem litere si completam cuvinte, afiseaza diverse rezultate disponibile in baza cautarii facute de catre noi prin aplicatie. Practic, totul se intampla in timp real, iar cuvintele pe care noi le cautam sunt prezentate cu o culoare galbena in conversatia WhatsApp in care facem cautarea, asa ca stim rapid unde sa vedem cuvintele pentru care facem respectivele cautari.

WhatsApp testeaza aceasta functie in aplicatia pentru iPhone fara a o avea in mod public disponibila, deci lansarea sa oficiala urmeaza sa aiba loc in curand. Vorbim despre o functie foarte utila, care ne poate scuti de multe scroll-uri printr-o conversatie WhatsApp lunga, asa ca sunt sigur ca va exista foarte multa lume care va aprecia din plin ceea ce ofera compania WhatsApp pentru noi incepand de azi.