iPhone 8 – Data de Lansare, Ziua Aleasa de Apple

iPhone 8 are data de lansare dezvaluita de catre Apple pentru partenerii sai, iar noi aflam ca din 22 septembrie ar trebui sa-l putem cumpara.

iPhone 8 are data de lansare dezvaluita multumita chiar companiei Apple, aceasta anuntandu-si deja partenerii cu privire la momentul in care va avea loc prezentarea noului telefon. Conform unor informatii venite, aparent, de la surse din cadrul operatorilor de telefonie mobila din Franta, compania Apple a anuntat ca prezentarea iPhone 8 va avea loc in data de 12 septembrie, una plauzibila pentru un telefon foarte asteptat.

iPhone 8 prezentat pe 12 septembrie ar sugera faptul ca lansarea noului telefon ar urma sa aiba loc in data de 22 septembrie, la 10 zile de la eveniment. Pe 15 septembrie Apple ar urma sa deschida precomenzile iPhone 8, chiar in ziua in care va avea loc lansarea Samsung Galaxy Note 8, iar o saptamana mai tarziu iPhone 8 urmeaza sa fie pus in vanzare de catre cei din Cupertino, lumea intreaga asteptand momentul.

iPhone 8 lansat pe 22 septembrie ar fi ceva normal pentru compania Apple, in ultimii ani cei din Cupertino alegand zile apropiate acesteia pentru a-si pune noile modele ale iPhone in vanzare. Lansand iPhone 8 pe 22 septembrie, compania Apple se si asigura ca are peste o saptamana plina de vanzari pentru acest nou telefon, plus seria iPhone 7S, iar asta ar putea insuma intre 15 si 20 de milioane de unitati vandute.

iPhone 8 – data de lansare, iata ziua aleasa de Apple

iPhone 8 Data Lansare Apple

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie in cadrul unei conferinte care va avea loc cel mai probabil in apropierea San Franscisco, sau poate chiar in noul Apple Park. Nimeni nu stie deocamdata unde anume va decide Apple sa organizeze evenimentul pentru prezentarea iPhone 8, dar de cativa ani cei de la Apple nu mai aleg Moscone Center pentru a-si prezenta produsele importante lumii intregi.

iPhone 8 va fi disponibil pentru precomanda din 15 septembrie, daca va fi prezentat pe 12 septembrie, la Apple si partenerii sai din aproximativ 10 tari de pe glob, daca nu chiar mai mult. Anul trecut lansarea a fost una extinsa, iar Romania a facut parte din cel de-al doilea val pentru iPhone 7, asa ca multa lume se asteapta la ceva similar pentru iPhone 8, desi stocurile vor fi extrem de mici pentru produs.

iPhone 8 ar urma sa aiba si un pret de vanzare de aproximativ 1000 de dolari, sau euro, pentru ca mai ieftin de atat nu are cum sa vanda Apple acest telefon mobil. Exista desigur sansa ca iPhone 8 sa fie ceva mai ieftin de atat, dar asta doar daca-l veti cumpara cu o subventie de la operatorii de telefonie mobila, insa nu va asteptati sa aveti parte de surprize placute in aceasta privinta pentru ca veti fi dezamagiti.