iPhone 8 – Pretul Mare Confirmat de Surse Apple

iPhone 8 are pretul mare de vanzare confirmat de catre o sursa apropiata companiei Apple, acesta urmand a fi totusi mai mic decat cel crezut initial.

iPhone 8 are pretul mare de vanzare confirmat de surse apropiate companiei Apple care au fost informate cu privire la planurile companiei pentru aceasta toamna. Vorbim aici despre, cel mai probabil, oameni din interiorul unor companii partenere ale Apple care vor vinde iPhone 8 dupa lansarea oficiala, deci angajati ai operatorilor de telefonie mobila, sau ai marilor lanturi de magazine care vand produse electronice in SUA.

iPhone 8 va avea un pret de 999 de dolari, sau euro, in momentul lansarii, insa desigur ca vorbim despre un pret care va fi subventionat de catre partenerii Apple. Samsung Galaxy Note 8 costa 950 de euro in versiunea cea mai ieftina, asa ca vorbim despre o diferenta mica intre iPhone 8 si noul smartphone al celor de la Samsung, asa ca toti cei care sunt in cautarea unui smartphone nu vor avea o alegere foarte grea.

iPhone 8 era zvonit pana acum ca avand un pret de vanzare de minim 1100 de dolari, sau euro, insa iata ca in final ar urma sa fie cu 100 de dolari, sau euro, mai ieftin. Nu vorbim despre o veste excelenta, dar vorbim totusi despre o veste destul de buna, pentru ca iPhone 8 va fi totusi accesibil pentru mai multa lume decat se credea pana acum, baza de clienti capabili sa-l cumpere ramanand totusi destul de mica.

iPhone 8 – pretul mare confirmat de surse Apple

iphone 8 pretul confirmat apple

iPhone 8 va avea multe schimbari in raport cu vechile modele ale iPhone, dar marea majoritate a noutatilor sunt disponibile de ceva vreme in smartphone-urile Android concurente. Acest lucru este arhicunscout de catre foarte multi dintre fanii Apple care incearca sa justifice pretul de vanzare de 1000 de dolari, sau euro, pentru iPhone 8, insa din moment ce Samsung Galaxy Note 8 e la fel de scump, era normal ca Apple sa nu vanda ceva mai ieftin.

iPhone 8 va costa 1000 de dolari in SUA, insa in Europa pretul s-ar putea apropia de 1100 de euro, cu toate taxele, dar nu este obligatoriu ca lucrurile sa fie asa. Chiar si in Europa iPhone 8 va fi subventionat, un abonament lunar de minim 50/60 de euro pentru 2 ani putand fi necesar pentru a cumpara noul telefon cu un avans de maxim 200/300 de euro, in functie de operatorul care il vinde.

“Chief among the changes for the new iPhones: refreshed versions, including a premium model priced at around $999, according to people briefed on the product, who asked to remain anonymous because they were not authorized to speak publicly.”

iPhone 8 va fi scump, nu trebuie sa ne amagim fara rost ca nu va fi asa, insa nu va fi la fel de scump precum credeam acum cateva saptamani cand ni se spuneau alte preturi. Cei de la Apple forteaza lucrurile cu pretul iPhone 8, insa vor avea cu siguranta foarte multi fani loiali dispusi sa cheltuie pe un smartphone mai mult decat pe un Mac, asa ca vor genera vanzari destul de bune pentru acest telefon.

12 COMENTARII

  1. Pai samsung note 8 nu are doar un pret? 950$? adica este singura varianta, nu cred ca are si varainta de peste 1000$, deoarece are doar varianta de 64 storage

  2. atata timp cat nu au avut vanzari extraordinare la iph7/7+ de 256 GB imi vine greu sa cred ca cineva va da 1000 si de euro pe iphone 8 doar pt ca are faceid si bezeless display…Cat despre Samsung, in fiecare an cand lanseaza Note, in cateva luni pretul scade drastic pentru ca nu e nimeni dispus sa le plateasca suma astronomica ceruta initial.

  3. multi nu au dat atat ca au avut variantele de 32 si 128, dupa cum stim, multi iau varianta cea mai ieftina cu cel mai mic spatiu, dar daca iphone 8 va avea cost minim de 2000$ tot vor exista multi

  4. Am deja buget alocat de 5500 ron pentru i8 si as fi dispus sa ajung si pana la 6000 pentru versiunea de top a i8/i8+. Acum sper sa ma incadrez 🙂