iPhone ar putea avea Suport pentru Apple Pencil

iPhone nu are in momentul de fata suport pentru Apple Pencil, stylusul pe care compania Apple l-a lansat pentru iPad Pro in ideea de a atrage clienti din mediul profesional. Desi iPhone nu are deocamdata suport pentru Apple Pencil, presedintele Apple a afirmat anul trecut ca pe smartphone-ul companiei sale pot fi create lucruri incredibile, asa ca Apple a testat implementarea de suport pentru el.

iPhone nu are in iOS 11 implementat suport pentru Apple Pencil, iar cei de la Apple nu au dat in vreun moment de inteles ca ar putea oferi o asemenea functionalitate, dar se pare ca iau macar in calcul asta. Doua brevete de inventie inregistrate recent companiei Apple sugereaza faptul ca este luata in calcul oferirea de suport pentru Apple Pencil pe iPhone in viitorul nu chiar atat de indepartat.

iPhone ar putea avea Suport pentru Apple Pencil

iphone suport apple pencil

iPhone este prezentat in acest brevet de inventie ca fiind un smartphone care ar fi compatibil cu Apple Pencil, iar cei de la Apple nici nu prea au motive sa evite sa ofere suportul. Din moment ce Samsung Galaxy Note 8 are un stylus dedicat integrat in carcasa, de ce nu ar exista suport si pentru Apple Pencil pe iPhone, mai ales ca iPhone 8 va avea cel mai mare ecran implementat vreodata intr-un telefon Apple.

iPhone are deja numeroase aplicatii disponibile care le permit graficienilor sa deseneze pe ecranul sau, asa ca implementarea de suport pentru Apple Pencil nu ar fi ceva neobisnuit. Cat va dura pana cand Apple va anunta oficial implementarea suportului pentru Apple Pencil in iPhone nu se stie deocamdata, dar probabil nu va fi nevoie de o perioada chiar atat de lunga de timp pentru a ne oferi asta.

„Today two more patent applications from Apple about Apple pencil working with a smartphone have surfaced. For the first time, Apple’s patent verbiage actually listed the ‘iPhone’ as a target product for Apple Pencil. In patent application 20170242499 titled “Noise Correction for a Stylus Touch Device,” Apple notes that their patent figure 1 shows a touch screen such as a ‘smartphone or tablet.’ The patent later specifically clarifies that the smartphone and tablet are indeed an iPhone and iPad.”

Articolul precedentSamsung Galaxy Note 8 comparat cu iPhone 8 – FOTO
Articolul următoreMAG – 24 august – 600 LEI Reduceri la iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.