Samsung Galaxy Note 8 comparat cu iPhone 8 – FOTO

Samsung Galaxy Note 8 este comparat cu iPhone 8 intr-o serie de imagini care ne arata design-ul celor mai importante smartphone-uri ale toamnei.

Samsung Galaxy Note 8 este comparat cu iPhone 8 intr-o noua serie de imagini facute chiar la evenimentul pentru prezentarea noului smartphone al companiei Samsung. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata produsul coreenilor in comparatie cu viitorul iPhone 8, o macheta a acestui viitor produs fiind folosita, in timp ce Samsung Galaxy Note 8 este complet real si pregatit pentru un viitor review.

Samsung Galaxy Note 8 a mai aparut in diverse comparatii grafice de acest gen, insa astazi vedem pentru prima oara o comparatie intre obiecte complet reale. Desi doar Samsung Galaxy Note 8 este real, iar macheta iPhone 8 este doar o carcasa goala, putem totusi sa ne facem o idee cu privire la ceea ce vom vedea pe piata incepand din aceasta toamna, diferentele in dimensiuni fiind foarte mari intre cele doua produse.

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran cu diagonala de 6.3 inch, in timp ce iPhone 8 are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, care va afisa continut pe doar 5.15 inch din total. Practic, Samsung Galaxy Note 8 va afisa continutul sau pe o portiune mai mare din ecran decat iPhone 8, iar asta conteaza foarte mult pentru ca utilizatorii ar putea avea continutul afisat pe iPhone 8 pe o portiune mai mica decat pe iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 comparat cu iPhone 8 in imagini

Samsung Galaxy note 8 comparatie iPhone 8

Samsung Galaxy Note 8 nu va avea o problema de acest gen, deoarece bara sa de functii ocupa o portiune foarte mica din ecran si nu va deranja foarte mult. Acest lucru este ideal in majoritatea situatiilor pentru ca, spre deosebire de iPhone 8, va permite afisarea continutului pe cea mai mare parte din ecranul care domina aproape in totalitate panoul frontal al Samsung Galaxy Note 8, asa cum se intampla si la Galaxy S8.

Samsung Galaxy note 8 comparatie iPhone 8 2

Samsung Galaxy Note 8 este deasemenea si usor mai gros decat iPhone 8, iar aici vorbim doar despre o presupunere pentru ca Apple inca nu a prezentat noul sau produs. Totusi, din schitele aparute pana acum, iPhone 8 pare sa fie usor mai gros decat iPhone 7, iar asta ar insemna ca si Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa fie mai gros decat noul smartphone Apple, dar sigur vom afla abia in septembrie.

Samsung Galaxy note 8 comparatie iPhone 8 1

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat ieri de catre compania Samsung, poate fi precomandat chiar acum, iar lansarea oficiala va avea loc in 15 septembrie. iPhone 8 ar urma sa fie deasemenea pus spre precomandata in 15 septembrie, asa ca Samsung Galaxy Note 8 si-ar putea face aparitia cand vor incepe precomenzile iPhone 8, iar lumea ar putea uita de noul smartphone premium al companiei Samsung.

Samsung Galaxy note 8 comparatie iPhone 8 3

Samsung Galaxy note 8 comparatie iPhone 8 5

Samsung Galaxy note 8 comparatie iPhone 8 4

Samsung Galaxy note 8 comparatie iPhone 8 6