UPDATE – CONCURS Castiga 5 bilete duble la film la VIP in Cinema City Park Lake

Astazi am pentru voi un concurs prin care puteti incerca, poate chiar pentru prima oara, experienta unei seri de film VIP intr-un Cinema City din Bucuresti. Cinema City este cea mai mare retea de cinematografe din Romania, iar in Bucuresti cred ca am vizitat toate locatiile pentru a vedea filme si m-am bucurat inclusiv de experienta VIP, care din punctul meu de vedere este cea mai placuta din toate cinematografele romanesti.

Ocazia cu care organizam acest concurs este cea mai tare promotie de cinema a verii, care mai dureaza doar cateva zile, si despre care trebuie sa spuneti tuturor prietenilor pana nu e prea tarziu.

cinema city concurs vip

Cinema City desfasoara pana la finalul lunii august o campanie promotionala, nu doar in salile VIP ci in toate salile din tara, prin care ofera pana la 1.3 milioane de premii pe loc pentru cei care aleg sa vada un film in reteaua lor din Romania.

 Mai mult decat atat, daca vrei sa vezi un film in confort si beneficiind de o experienta cat mai placuta, poti cumpara orice bilet intr-un cinematograf Cinema City si poti castiga unul dintre cele 24 de vouchere de vacanta in valoare de 500 de euro, sau premiul cel mare, o masina Toyota Aygo.

Practic, la pachet cu o seara de distractie, cei de la Cinema City va ofera posibilitatea de a castiga fie popcorn, bauturi sau dulciuri, dar si o vacanta binemeritata, sau o masina noua. Toate acestea in pretul unui simplu bilet de film, insa trebuie sa va grabiti deoarece campania promotionala se desfasoara doar pana la sfarsitul acestei luni, asa ca alegeti filmele dorite si mergeti la Cinema City.

Si sa revenim la concurs cu cateva detalii despre premiile pe care le puteti castiga aici pe blog.

cinema city concurs vip 1

Experienta Cinema City VIP inseamna o cina completa, pregatita de un chef, pe langa bauturi, popcorn sau nachos nelimitate si incluse in pretul fix al biletului.

Experienta VIP inseamna si cele mai confortabile fotolii in care am stat vreodata intr-un cinematograf, acestea fiind ajustabile pe orizontala si verticala. Relaxarea la un film din unul dintre fotoliile lor v-ar putea face sa va simtiti chiar mai bine decat acasa, mai ales ca berea, popcornul si nachos sunt nelimitate. Pentru detalii accesati www.cinemacity.ro/vip

Pentru ca nu am cum sa nu va recomand sa mergeti intr-un Cinema City, biletele VIP pentru acest concurs va vor permite sa mergeti la unul dintre filmele care ruleaza la VIP in Cinema City: . Dunkirk, Dark Tower, Atomic Blonde, Anabelle 2, Raid dingue (O politista irezistibila-Fugi, daca poti) sunt unele dintre cele mai importante filme pe care le puteti vedea si stiu ca alegerea este grea.

Pentru a castiga unul dintre cele 5 bilete duble pentru un film la Cinema City VIP trebuie sa imi spuneti azi, pana la finalul zilei, intr-un comentariu, ce film ati dori sa vedeti din oferta VIP in Cinema City si de ce.

Concursul dureaza pana duminica la sfarsitul zilei. Voi alege luni din comentarii 5 castigatori ai cate unui bilet dublu.

UPDATE: Castigatorii sunt: Alexandru Miclea, MihaiBogdan, rundown, Lacramioara, Irina Anton. Veti fi contactati prin email de catre organizatori pentru a fi programati pentru filme.