iPhone 8 – Noua Confirmare a Functiei Vedeta

iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless implementat de catre compania Apple, iar acesta este confirmat astazi de o noua poza cu componenta principala.

iPhone 8 va avea o functie vedeta anul acesta, iar prin asta ma refer la faptul ca va avea o functie foarte importanta pe care foarte multi fani ai companiei Apple o asteapta de ani de zile. Noua functie pentru iPhone 8 nu este oferita in premiera pentru lumea smartphone, ci doar pentru lumea iPhone, compania Apple ajungandu-si din urma concurenta prin implementarea sa intr-un final.

iPhone 8 va avea incarcare wireless implementata de catre compania Apple, iar astazi avem ocazia de a vedea din nou cum va arata componenta care va facilita aceasta incarcare. In imaginea de mai jos puteti vedea ceea ce pare a fi componenta care va prelua energie prin inductie dintr-un pad de incarcare si o va transmite catre bateria ce va fi folosita in iPhone 8.

iPhone 8 nu va avea un sistem de incarcare wireless la distanta, asa cum au speculat unii si au sperat foarte multi fani ai companiei Apple, ci va avea unul prin inductie. Asta inseamna ca terminalul va trebui plasat in apropierea unui pad de incarcare, deci asta inseamna ca utilizatorii iPhone 8 vor fi obligati sa cumpere un asemenea accesoriu pentru a face incarcarea.

iPhone 8 – noua confirmare a functiei vedeta

iPhone 8 Confirmare Functie vedeta

iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless rapida, iar asta inseamna ca energia din bateria sa va fi incarcata mult mai repede decat se intampla in momentul de fata cu un cablu de incarcare. Separat, cei de la Apple au implementat in iPhone 8 si un sistem standard de incarcare mai rapida, conectarea unui cablu livrand mai multa energie catre bateria ce va fi folosita in telefon.

iPhone 8 va putea fi incarcat rapid prin wireless cu incarcatoarele care sunt capabile sa faca asta, deci cel original al Apple, dar poate si altele compatibile cu standardul Qi. Cei de la Apple nu au dezvaluit deocamdata ce fel de suport va avea sistemul de incarcare wireless, dar cu siguranta nu vorbim despre o tehnologie proprietara ce va fi implementata in iPhone 8, ci despre una folosita si de catre alti producatori.

iPhone 8 va deveni astfel un alt smartphone care va putea fi incarcat prin wireless, deci Apple isi ajunge in sfarsit concurenta din urma, insa fara a inova. Fanii Apple asteapta de foarte multa vreme implementarea acestei tehnologii si este bine ca ea va fi intr-un final oferita de catre compania Apple, chiar daca vine atat de tarziu in comparatie cu ceea ce ofera alti producatori, insa estei bine ca intr-un final o avem.