Samsung Galaxy Note 8 – Comparatie Detaliata cu iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o comparatie detaliata cu iPhone 7 Plus care ne arata principalele puncte forte si slabe ale smartphone-urilor.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o comparatie detaliata si de inalta rezolutie cu iPhone 7 Plus, acestea fiind doua dintre principalele smartphone-uri premium de pe piata. Desi din punct de vedere al dimensiunilor Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 7 Plus sunt destul de apropiate, produsul companiei Samsung are un ecran ce este cu 0.8 inch mai mare decat cel al telefonului Apple.

Samsung Galaxy Note 8 are deasemenea o camera duala mai buna decat cea implementata de catre compania Apple in iPhone 7 Plus, dar asta este de aspteptat. Samsung Galaxy Note 8 nu are performante mai bune decat cele oferite de catre iPhone 7 Plus pentru utilizatori, iar aici vorbim despre o dezamagire destul de mare pentru un smartphone asteptat de atat de multa lume luna aceasta.

Samsung Galaxy Note 8 – comparatie detaliata cu iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 are deasemenea un pret mai mare decat cel al iPhone 7 Plus, cu aproximativ 150 de dolari, sau euro, dar macar vine cu un design pe masura asteptarilor. Vorbim aici nu doar despre ecranul impunator care acopera intregul panou frontal, ci si despre carcasa din sticla, Samsung Galaxy Note 8 avand un avantaj serios in fata iPhone 7 Plus in ambele situatii, in ciuda pretului mare.

Samsung Galaxy Note 8 va avea extrem de putin timp pe piata pentru a lupta cu iPhone 7 Plus, deoarece iPhone 8 ar urma sa fie disponibil pentru precomanda chiar cand Samsung isi va prezenta produsul. Asta va pune presiune serioasa pe vanzarile Samsung Galaxy Note 8, care in final s-ar putea dovedi a fi sub asteptarile coreenilor, dar in ton cu ceea ce asteapta analistii in momentul de fata.