Samsung Galaxy Note 8 – Vanzari Peste Asteptari

Samsung Galaxy Note 8 a inregistrat vanzari peste asteptari la partenerii companiei Samsung, intrecand ceea ce s-a realizat pentru Note 7 anul trecut.

Samsung Galaxy Note 8 pare sa aiba parte de vanzari peste asteptari, cel putin un partener al companiei Samsung anuntand faptul ca interesul este mai mare decat se spera. Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat oficial saptamana aceasta de catre compania Samsung si se pare ca inregistreaza vanzari cu 30% mai mare decat cele ale Samsung Galaxy Note 7 lansat in vara anului trecut.

Samsung Galaxy Note 8 este oferita cum la precomanda, lansarea oficiala urmand a avea loc in data de 15 septembrie, deci pana atunci s-ar putea sa vedem cifre chiar mai mari. Avand in vedere esecul Samsung Galaxy Note 7 de anul trecut, multi fani ai Samsung au ramas cu vechile modele de Note-uri, sau acceptat in schimb terminale S7, insa pentru Samsung Galaxy Note 8 scot iar bani.

Samsung Galaxy Note 8 vine cu multe noutati extrem de interesante care fac vechile modele sa para simple jucarii, asa ca un upgrade merita facut indiferent despre ce model vechi vorbim. O crestere de 30% in vanzari fata de modelul anterior este de asteptat daca ne gandim la modelele pe care l-a avut acela, asa ca Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea in final vanzari mult mai mari de atat.

Samsung Galaxy Note 8 – vanzari peste asteptari

samsung galaxy note 8 vanzari asteptari

Samsung Galaxy Note 8 nu are informatii despre vanzari furnizate de catre compania Samsung, insa cu sigurant se vor lauda si coreenii cu realizarile acestea. Daca Samsung Galaxy Note 8 va avea intr-adevar vanzari mult mai mari decat seria anterioara, cei de la Samsung nu vor rata ocazia de a se lauda cu acest lucru, asta daca nu cumva iPhone 8 va avea un “cuvant” de spus despre asta.

Samsung Galaxy Note 8 ar putea avea vanzari finale mai mici daca dupa lansarea iPhone 8 unii clienti se vor decide sa renunte la precomenzile facute acum. Acest lucru pare putin probabil, dar este foarte posibil daca iPhone 8 va avea noutati care le vor face pe cele din Samsung Galaxy Note 8 sa para nesemnificative, cei de la Samsung avand concurenta serioasa in aceasta toamna din partea Apple.

“However Mobile Fun have already seen a 30% increase in early orders for Note 8 accessories, pointing to a successful outlook for Samsung’s latest device. We didn’t expect to see such large volumes of pre-orders this quickly after all the problems Samsung experienced with the Galaxy Note 7”

Samsung Galaxy Note 8 este cel mai scump model de smartphone lansat vreodata de catre compania Samsung, iar in ciuda acestui lucru se pare ca are succes. iPhone 8 va fi si mai scump, dar pentru ca vorbim despre un telefon al Apple, Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi dat rapid uitarii daca americanii vor face un marketing agresiv pentru noul lor telefon.

 

24 COMENTARII

  1. Doar eu cunosc 6-7 persoane care au facut asta….nu e decat un lucru bun..asa poate invata si cei de la apple ca nu e suficient sa aduci “noutati” din 2013..si poate la anul o sa lanseze ai ei un telefon frumos.

  2. Crezi ca 6.x va fi pe design”ul iphone plus reducand substantial marginile?
    Pt ca daca din ip7 au scos 5.8″ din ip plus vor obtine 6.5″

  3. Mergeti si vedeti Note 8 in magazin…doamne cum arata…este o tableta ce doar cu 2 maini il poti folosi…eu nu aveam cum sa ajung cu o mana in partea de sus sa trag ctrl centre decat daca il saltam

  4. Apple își cam forțează norocul cu pretul la iPhone 8 de peste 1000 euro. Au cam renunțat la componentele premium, la tot ce este de top, și ei o forțează pentru ca pun un amărât de amoled. Pot sa facă câte campanii vor pentru ca oamenii nu mai sunt așa prosti, au de unde sa aleagă in clipa de fata.

  5. Imi amintesti de Deadpool cand si-a taiat mana singur si i-a crescut o alta manuta mica si era fericit ca a crescut asa de mult incat putea sa faca autosex :)))

  6. Ce-i mai f*e pe unii grija pentru profiturile companiilor!
    De ce îți pasă ție că lumea va cumpăra iPhone în cantități limitate? Pe mine mă doare-n cot, dacă va fi un telefon mediocru, n-are decât să aibă și vânzări mediocre.

  7. ma astept la un articol, peste 3-4 saptamani, …Samsung, vanzari dezamgitore la Note 8…Samsung nu a reusit sa vanda destul Samsung Note 8 …etc etc.

  8. Nu prea cred ca lumea se mai duce spre apple… Nici Note8 nu e asa de accesibil, dar fata de iPhone aduce cate ceva in plus si nu prea vad cum se intampla si in sens invers. Diagonala ecranului la iPhone 8 e usor furata daca ne gandim ca partea de sus e relativ inutilizabila. Cat despre Samusung, anul asta a dat lovitura si cu Note si cu S 8. Ca sa nu mai spunem ca apple renunta la senzorul de amprenta. E usor sa indrepti telefonul catre posesor si sa folosesti deblocarea faciala fara acordul lui, asa ca…

  9. Dacă vor iOS, nu au de unde să aleagă. Cine este fidel sistemului de operare îl va achiziționa. Iar dacă pentru unii va fi prea scump, vor achiziționa 7s.