iPhone 8 – De ce Aduna Apple Stocuri mari de Camere

iPhone 8 aduna stocuri mari de camere de la partenerii sai pentru a continua productia noului smartphone in vederea lansarii din luna septembrie.

17

iPhone 8 este in plin proces de productie in fabricile partenerilor Apple in momentul de fata, acestia initiind procedurile cu peste o luna de zile in urma. Vorbim cel mai probabil despre peste 100.000 de unitati ale iPhone 8 produse zilnic in fabricile partenerilor Apple, insa o buna parte dintre acestea ies de pe liniile de productie cu probleme, asa ca in final cantitatile cu unitati functionale nu sunt mari.

iPhone 8 va avea o camera duala verticala in carcasa, dar si o camera 3D frontala, iar compania Apple aduna cantitati masive de asemenea componente pentru lansare. Largan Precision si Genius Electronics au livrat deja cantitati foarte mari de camere pentru compania Apple, iar aici vorbim nu doar despre senzori de imagine pentru camera principala, ci si pentru cea 3D frontala.

iPhone 8 are camerele ajuns deja la Foxconn si Pegatron, unde sunt produse noile modele ale iPhone, asa ca ele vor fi folosite in acest moment pentru productia unitatilor finale. Exista posibilitatea ca procesul de fabricare al iPhone 8 sa aiba probleme in ceea ce priveste montarea camerelor in carcase, iar din aceasta cauza Apple a comandat cantitati foarte mari de componente de la partenerii sai.

iPhone 8 – de ce aduna Apple stocuri mari de camere

iPhone 8 Apple stocuri camere

iPhone 8 a dus la angajarea catorva sute de mii de oameni pentru a fabrica noile sale componente, dar si pentru asamblare in fabricile Foxconn si Pegatron. Camera frontala 3D a iPhone 8 este una dintre componentele cheie ale noului smartphone, deoarece ea urmeaza sa fie baza noului sistem de recunoastere faciala Face ID pe care cei de la Apple vor sa-l ofere ca si inlocuitor pentru Touch ID.

iPhone 8 nu va avea camera principala duala promovata atat de intens precum in cazul iPhone 7 Plus deoarece lumea s-a obisnuit deja cu asemenea componente. Apple vrea sa aiba cat mai multe camere disponibile pentru iPhone 8, dar si pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus, aceste doua moele urmand a avea deasemenea noi senzori de imagine, asa cum se intampla cu fiecare upgrade anual.

“The sources said that Apple, scheduled to debut its newest smartphone model iPhone 8 in September, has since July moved to secure massive supply of camera lens modules from Taiwan-based upstream suppliers Largan Precision and Genius Electronics Optical while ensuring timely shipments of finished models from downstream assemblers Foxconn Electronics and Pegatron.”

iPhone 8 este pregatit pentru a fi prezentat oficial la inceptul lunii viitoare, compania Apple intentionand sa lanseze noul smartphone in mod oficial, poate, pe 22 septembrie. iPhone 8 vine intr-o lume in care Samsung Galaxy Note 8 a fost deja prezentat si urmeaza sa fie pus oficial in vanzare incepand cu data de 15 septembrie, asa ca vom avea parte de un duel foarte interesant in urmatoarele saptamani pe pietele globale intre cei de la Apple si Samsung.