Samsung Galaxy S9 – Functii Majore de la Note 8

Samsung Galaxy S9 va prelua o serie de functii majore de la Samsung Galaxy Note 8 pentru a putea avea succes in fata iPhone 8 in toamna.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba parte de un upgrade major in cursul anului viitor din partea companiei Samsung, iar aici vorbim despre imbunatatiri substantiale fata de modelele anterioare. Mai exact, Samsung Galaxy S9 va un nou procesor, un ecran imbunatatit, dar si o camera duala integrate de catre cei de la Samsung, ultima schimbare fiind preluata de la Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S9 va veni cu o camera duala pe care Samsung Galaxy S8 nu a avut-o anul acesta pentru ca noua tehnologie nu era suficient de bine pregatita. Avand in vedere ca ea a fost implementata deja in Samsung Galaxy Note 8, este clar ca totul a fost bine gandit de catre coreeni, asa ca Samsung Galaxy S9 urmeaza sa beneficieze deasemenea de ea incepand de anul viitor.

Samsung Galaxy S9 ar urma sa aiba tot senzori de imagine de 12 megapixeli implementati pentru camera duala principala, exact ca Samsung Galaxy Note 8. Majoritatea producatorilor de smartphone-uri ofera senzori de imagine de minim 12 megapixeli in camerele duale, deci nu are rost sa ne asteptam la mai putin de la Samsung Galaxy S9, dar nici la mai mult pentru ca nu este nevoie.

Samsung Galaxy S9 – functii majore de la Note 8

samsung galaxy s9 functii note 8

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea stabilizare optica pentru ambii senzori de imagine ai camerei duale, lucru pe care compania Apple nu a reusit sa-l implementeze. Aceasta este o problema majora pentru cei din Cupertino, deoarece unele poze facute cu zoom sau functia Portret nu sunt chiar atat de grozave, insa Samsung Galaxy S9 nu va avea asemenea probleme cand va fi lansat oficial.

Samsung Galaxy S9 cu o camera duala nu este doar logic, ci si obligatoriu pentru compania Samsung, iar asta deoarece competitorii sai ofera asemenea modele de minim 1 an. Desigur ca pana acum nu a fost nevoie de asa ceva din moment ce Samsung a folosit camere mai bune decat ale concurentei, iar cu Samsung Galaxy S9 va confirma din nou suprematia sa in acest domeniu.

“However, because Egis lacks CMOS image sensor (CIS) technology, we think it will try to source CIS from Himax, with itself playing the role of integrator, being responsible for designing the controller and algorithms and for optimizing the overall system.”

Samsung Galaxy S9 ar putea avea deasemenea si un cititor de amprente montat sub ecranul sau, insa nici aici nu avem ceva sigur deocamdata. Avand in vedere dificultatile implementarii unui asemenea sistem, este greu de spus inca de pe acum daca Samsung Galaxy S9 va avea o asemenea tehnologie, sau nu, insa toate zvonurile sugereaza faptul ca asta se va intampla anul viitor.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung in primavara anului viitor, cel mai probabil dupa Mobile World Congress 2017.