Samsung Galaxy S9 – Schimbarea ce Ajuta iPhone 8

Samsung Galaxy S9 va avea un chip Snapdragon 845, numarul mare de comenzi facute reducand capacitatea altor producator de a-l folosi, asta ajutand iPhone 8.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat cu o schimbare asteptata, dar daca indirect va ajuta inclusiv iPhone 8 din momentul in care produsul Samsung va fi lansat. Vorbim despre faptul ca Samsung Galaxy S9 va fi lansat cu un nou chip Qualcomm Snapdragon 845 care este in momentul de fata in dezvoltare, acesta fiind doar unul dintre cele 2 folosite, Samsung urmand a implementa si un chip Exynos propriu.

Samsung Galaxy S9 va folosi un chip Qualcomm Snapdragon 845 in doar unele tari, insa numarul de componente cerut de catre compania Samsung este foarte mare. Vorbim despre comenzi atat de mari pe care compania Samsung le va plasa pentru acest chip dedicat Samsung Galaxy S9 incat competitorii sai Android ar urma sa aiba probleme foarte mare cu achizitie acestor componente anul viitor.

Samsung Galaxy S9 va genera practic aceleasi probleme precum Samsung Galaxy S8 pentru companii ca LG, HTC, Xiaomi, sau Sony. Anul acesta LG a lansat LG G6 cu un procesor vechi de un an, in timp ce HTC, Xiaomi si Sony au amanat lansarile unor smartphone-uri pentru ca nu puteau cumpara chip-uri Snapdragon 835, iar Samsung Galaxy S9 va face aceleasi probleme Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 – schimbarea ce ajuta iPhone 8

Samsung Galaxy S9 Schimbarea Ajuta iPhone 8

Samsung Galaxy S9 este atat de important pentru Qualcomm, in baza comenzilor de chip-uri, incat Samsung poate aplica aceeasi tactica precum anul acesta pentru a le pune “bete in roate” competitorilor. In aceasta idee, Samsung Galaxy S9 ar urma sa aiba parte de o lansare fara ca vreun alt competitor sa poata lansa ceva cel putin la fel de puternic la mai putin de 3 – 4 saptamani in urma sa.

Samsung Galaxy S9 are deja noul chip Qualcomm Snapdragon 845 comandat de catre compania Samsung, cel putin la nivel de intelegere verbala cu Qualcomm. Contractele vor avea cu siguranta in vedere si detaliile privind productia si livrarile, iar asa Samsung Galaxy S9 va avea un avantaj major in fata smartphone-urilor concurente, cel putin pentru cateva saptamani, in care se vor inregistra vanzari bune.

“Xiao Long 845 initial orders to most of the Galaxy S9, North American telecommunications company has completed the contract, leaving the amount of other homes.”

Samsung Galaxy S9 beneficiaza practic de inteligenta companiei Samsung pentru a putea avea parte de succes dupa ce va fi lansat oficial pe piata. Vorbim aici despre aceasta tactica pentru a limita concurenta, dar si despre faptul ca Samsung colaboreaza cu Qualcomm pentru a oferi performante de top pentru Samsung Galaxy S9 cu acest nou chip Qualcomm Snapdragon 845.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial in cursul primaverii anului 2018, iar lansarea ar trebui sa aiba loc la maxim o luna dupa prezentarea oficiala.