iOS 11 ARKit iti aduce Mancarea in Farfurie inainte de a o Comanda

iOS 11 ARKit este o tehnologie pentru realitate augmentata dezvoltata de catre compania Apple special pentru iPhone si iPad, sistemul fiind cel mai avansat de acest gen implementat in mod nativ intr-un sistem de operare pentru telefoane mobile si tablete. iOS 11 ARKit are in clipul video de mai jos prezentata una dintre principalele sale utilitati, mai exact demonstrarea de mancare in restaurante.

iOS 11 ARKit are demonstrata in aplicatia unui restaurant o metoda extrem de interesanta de a prezenta mancarea pe care clientii o pot comanda in momentul in care aleg ce doresc din meniu. Folosind aplicatia pe tablete iPad care au iOS 11 instalat, sistemul, clientii pot vedea direct pe tableta o reprezentare reala a mancarii pe care urmeaza sa o comande, iOS 11 ARKit si realitatea augmentata fiind metoda ideala de a realiza totul.

iOS 11 ARKit foloseste realitatea augmentata pentru a afisa mancarea peste obiecte reale, la o rezolutie si calitate extrem de bune, dupa cum se vede foarte clar in clipul de mai jos. Cei de la Apple au promovat iOS 11 ARKit ca fiind util pentru a aranja mobila in casa, insa iata ca se pot obtine si lucruri mult mai interesante cu acest sistem pe iPhone si iPad in momentul de fata.

7 COMENTARII

  1. ARKit este o unealtă creată de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații. Această unealtă se folosește la crearea de aplicații pentru iOS cu conținut de realitate aumentadă(AR).