iOS 11 anunta Noutati Importante pe Apple Watch

iOS 11, in ultima versiune beta disponibila pentru utilizatori, anunta o serie de noutati pe care unii utilizatori ai Apple Watch le vor aprecia cu siguranta dupa lansarea oficiala a actualizarii. Mai exact, in cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare iOS 11 au fost descoperite o serie de noi sesiuni de fitness pe care utilizatorii Apple Watch le pot face cu propriile ceasuri inteligente.

iOS 11 contine toate noile sesiuni de fitness de care utilizatorii Apple Watch se vor bucura de luna viitoare, insa o parte dintre ele sunt deja incluse in watchOS 4 de catre compania Apple. iOS 11 listeaza aceste noi functii in interfata dedicata exercitiilor de acest gen, o serie de iconite noi fiind disponibile impreuna cu ele, dar numai o parte dintre acestea pot fi accesate pentru a genera functionalitatea lor.

iOS 11 anunta noutati Importante pe Apple Watch

ios 11 noutati apple watch

iOS 11 sugereaza faptul ca utilizatorii Apple Watch vor putea seta sesiuni de exercitii care includ fotbalul american, baseball-ul, bowling-ul, dansul, schiatul, surfing-ul si multe altele. Dupa cum v-am spus si mai sus, unele dintre aceste noutati sunt deja vizibile in watchOS 4, insa iOS 11 listeaza mai multe tipuri de exercitii noi, asa ca vorbim despre multe noutati pe care cei de la Apple le au pregatite.

iOS 11 sugereaza faptul ca Apple vrea sa puna si mai mult accent pe activitatile fizice facute de catre utilizatori folosind Apple Watch, iar aceasta este o veste foarte buna pentru noi. Toate aceste noutati vor fi dezvaluite impreuna cu iOS 11 si watchOS 4 de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care urmeaza sa fie organizate in cursul lunii viitoare in Cupertino, San Jose, sau San Francisco.