iPhone 8 – Ecrane foarte Scumpe pe Piata Neagra

iPhone 8 are ecranele vandute pe piata neagra la preturi extrem de mari deoarece vorbim despre componente foarte importante si cautate de chienzi.

iPhone 8 este in plin proces de productie de cateva saptamani, iar asta inseamna ca la Foxconn si Pegatron au ajuns deja toate componentele noului smartphone, ele fiind asamblate de catre partenerii Apple. Deocamdata nu am vazut vreun clip video cu un iPhone 8 asamblat si pregatit pentru a fi pus in vanzare, insa cel mai probabil nu va trece foarte mult timp pana cand se va intampla si asta.

iPhone 8 are pana atunci prezentate ceea ce par a fi doua ecrane OLED reale care sunt folosite pentru asamblare, iar pretul de vanzare al acestora ar fi unul colosal. Conform unuia dintre cei care ne tot prezinta informatii despre iPhone 8 inainte de lansare, ecranele pe care le vedem in imaginile de mai jos au un pret de vanzare de aproximativ 5000 de dolari pe piata neagra din China in momentul de fata.

iPhone 8 este un smartphone extrem de asteptat, iar orice informatie aflata in avans de catre competitorii celor de la Apple, in special de catre clonatorii chinezi, este foarte importanta. In aceasta idee, preturile pentru componentele iPhone 8 furate din fabricile Foxconn sau Pegatron sunt foarte mari, pentru chinezi acestea ajungand la de doua sau trei ori salariul anual al unui angajat de pe linia de productie.

iPhone 8 – ecranele sunt foarte scumpe pe piata neagra

iphone 8 ecrane scumpe piata neagra

iPhone 8 nu este totusi neobisnuit din acest punct de vedere pentru ca preturile au fost similare si in anii trecuti pentru componentele iPhone si nu numai. Mai exact, chiar si schitele pentru noile modele ale iPhone pot genera sume similare pentru cei care le fura, deci doua ecrane OLED pentru un iPhone 8 care se afla la cateva saptamani de lansare pot ajunge sa coste chiar si mai mult.

iPhone 8 are aceste ecrane OLED produse de catre cei de la Samsung pentru compania Apple, corenii castigand contracte in valoare de cateva miliarde de dolari. Practic Samsung, cel mai mare competitor al companiei Apple, stie in avans ce fel de tehnologii vor sa utilizeze cei din Cupertino pentru ecranul iPhone 8 insa asta nu-i va ajuta deloc acum, ci abia cand vor lansa Samsung Galaxy S9.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple la mijlocul lunii viitoare, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc pe data de 22 septembrie. iPhone 8 ar trebui sa fie pus in vanzare la preturi care incep de la 1000/1100 de dolaru, sau euro, dar deocamdata nu exista un consens in ceea ce priveste zvonurile care aduc in discutie pretul noului telefon al companiei Apple.