Samsung Galaxy Note 8 – Reduceri Victimelor Note 7

Samsung Galaxy Note 8 este vandut cu reduceri substantiale pentru clientii care au cumparat Samsung Galaxy Note 7 in cursul anului trecut.

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat saptamana trecuta de catre compania Samsung, iar victimele clientii care au cumparat Samsung Galaxy Note 7 anul trecut se vor bucura de reduceri masive acum. Vorbim despre o tactica a celor de la Samsung pentru a incerca sa reatraga clientii speriati de Samsung Galaxy Note 7, unii dintre ei putand evita sa cumpere Samsung Galaxy Note 8 de frica exploziilor.

Samsung Galaxy Note 8 a fost pus in vanzare de catre compania Samsung la preturi care incep de la 950 de dolari, sau chiar peste 1000 de euro in unele tari europene. pentru foarte multi dintre fani vorbim despre preturi mult prea mari percepute pentru Samsung Galaxy Note 8, asa ca acum cei de la Samsung s-au gandit ca ar fi bine sa le ofere reduceri masive celor care au cumparat Note 7 in 2016.

Samsung Galaxy Note 8 este vandut pentru aceste persoane la jumatate de pret daca ele sunt de acord sa-si duca vechiul telefon la compania Samsung. Vorbim practic despre un sistem de buy-back foarte convenabil, in baza caruia clientii pot cumpara Samsung Galaxy Note 8 mult mai ieftin decat in mod normal, iar asta i-ar putea convinge pe multi sa profite de aceasta oferta a coreenilor.

Samsung Galaxy Note 8 – reduceri victimelor Note 7

samsung galaxy note 8 reduceri victime note 7

Samsung Galaxy Note 8 beneficiaza de aceasta reducere masiva doar in baza unor anumite conditii impuse de catre compania Samsung pentru Samsung Galaxy Note 7. Una dintre conditii impune ca telefonul Samsung Galaxy Note 7 sa poata porni si sa poata fi incarcat, lucru destul de greu de facut in cazul unor modele care au luat foc, dar altfel reducerea pentru Samsung Galaxy Note 8 nu este oferita.

Samsung Galaxy Note 8 vine cu foarte multe imbunatatiri fata de Samsung Galaxy Note 7 si nu doar pe partea de design, ci inclusiv pe partea hardware. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy Note 8 are o baterie de capacitate mai mica, dar care este mult mai sigura decat cea oferita in modelul de anul trecut, asa ca teoretic n-ar trebui sa mai trecem prin scandaluri similare dupa lansarea oficiala.

“No one deserves Galaxy Note8 more than you. Exclusively for registered former Galaxy Note7 owners, you’re eligible for a special upgrade offer. When you purchase Galaxy Note8 at Samsung.com, Samsung will give you up to $425 off with trade-in of an eligible phone.”

Samsung Galaxy Note 8 cu aceasta reducere masiva ar trebui sa aduca bucurie catorva zeci de mii de utilizatori ai Samsung Galaxy Note 7 care n-au renuntat la produse. Desigur ca vorbim despre o cifra ipotetica pentru ca nimeni nu stie sigur cate dintre unitatile Samsung Galaxy Note 7 ramase la clienti mai sunt inca in utilizare, deci va fi interesant de vazut cata lume va profita de promotia pentru Samsung Galaxy Note 8 anul acesta.

26 COMENTARII

  1. Am urmărit un clip al celor de la Unbox Therapy, unde se recomandă celor care să-și cumpere Note 8 să nu o facă, mai degrabă să se îndrepte spre S8 +, având și capacitatea mai mare a bateriei și este aceeași Mărie, dar cu altă pălărie, plus prețul prohibild, S8+ fiind undeva la 600$ pe Amanzon, Ebay.

  2. Fundal alb cu o ușoară culoare rozalie?
    Hmm,ciudat ca pana acum nu ai suflat o vorba despre asta. Ești conștient ca vorbești despre cel mai tare ecran din lume pus pe un telefon mobil la care albul capătă o tenta rozalie?

  3. Apple ar putea lua exemplu și să doneze câte un iPhone celor schilodiți de către iPhone-urile care au ars și care au pârlit oameni nevinovați.

  4. Iti dai seama bucurie pe aia care au baut luni intregi supa cu paiul la terapie intensiva dupa cate o explozie a note 7? ??? tot chinul a meritat…dar stai: stupoare: note 7 trebuie adus perfect functional desi au avut defect de fabricatie:))) cat de mizerabil sa fii sa ceri clientilor sa iti aduca un telefon functional desi tu stii clar ca l-ai vandut sa fie o bomba cu ceas????

  5. Nu au testat suficient bateriile și au forțat lăcașul pentru baterie pentru a introduce mai multa …. Nu cred ca își imaginau ca bateria va bubuii și implicit vor trebuii scoată N7 de pe piața
    Dar au fost atât de “mizerabili” încât au și au recunoscut vina, ai au făcut totul pe banii lor pierzând 5 miliarde de dolari, au oferit compensații victimelor și reduceri la actualul vârf de gama…. Mai vrei ceva?… Și cel mai important lucru, nu a murit nimeni
    Competitoare Apple nu numai ca deține cel mai mare număr de bubuieli, dar aceste bubuieli ale iphone urilor sau soldat cu morți, răniți, imfami și bunuri distruse…. Și cel mai important Apple nu numai ca nu ia pasat, dar a dat vina și pe clienții (ca de obicei)

  6. O mie de explicatii nu face doi bani … samsung a vandut petarde explosive pe o piata globala … Asa cum bine se spune pe aici … marele merit a lui samsung e ca umple lumea de porcarii … Sa speram pt binele umanitati ca nu vor exploda si samsugea note8. Se stie ca tot un gunoi cu android va ramane , vandut la foarte scump la fraieri …

  7. samsung in ultima vreme a cam fost sortit esecului , sa vedem de acum incolo … poate la anu’ ies si ei cu ceva …. pretul este enorm pt un android. chinezii au telefoane cu android la 250€ si fac acelasi lucru ca si un samsung android.

  8. Un articol de tot rahatul, mincinos… Toti cumparatorii de Note 7 au fost obligati sa pre dea telefonul Note 7 unui curier trimis si platit de Samsung. Niciun detinator de Samsung Note 7 nu a putut pastra mobilul deoarece la o anumita data se ștergea automat softul din telefon si nici nu.ti mai dadea nimeni banii inapoi. De unde a scos-o imbecilul asta care a scris articolul chestia ca duci Note 7 ???