Samsung Galaxy Note 8 – Reduceri Victimelor Note 7

Samsung Galaxy Note 8 este vandut cu reduceri substantiale pentru clientii care au cumparat Samsung Galaxy Note 7 in cursul anului trecut.

26

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat saptamana trecuta de catre compania Samsung, iar victimele clientii care au cumparat Samsung Galaxy Note 7 anul trecut se vor bucura de reduceri masive acum. Vorbim despre o tactica a celor de la Samsung pentru a incerca sa reatraga clientii speriati de Samsung Galaxy Note 7, unii dintre ei putand evita sa cumpere Samsung Galaxy Note 8 de frica exploziilor.

Samsung Galaxy Note 8 a fost pus in vanzare de catre compania Samsung la preturi care incep de la 950 de dolari, sau chiar peste 1000 de euro in unele tari europene. pentru foarte multi dintre fani vorbim despre preturi mult prea mari percepute pentru Samsung Galaxy Note 8, asa ca acum cei de la Samsung s-au gandit ca ar fi bine sa le ofere reduceri masive celor care au cumparat Note 7 in 2016.

Samsung Galaxy Note 8 este vandut pentru aceste persoane la jumatate de pret daca ele sunt de acord sa-si duca vechiul telefon la compania Samsung. Vorbim practic despre un sistem de buy-back foarte convenabil, in baza caruia clientii pot cumpara Samsung Galaxy Note 8 mult mai ieftin decat in mod normal, iar asta i-ar putea convinge pe multi sa profite de aceasta oferta a coreenilor.

Samsung Galaxy Note 8 – reduceri victimelor Note 7

samsung galaxy note 8 reduceri victime note 7

Samsung Galaxy Note 8 beneficiaza de aceasta reducere masiva doar in baza unor anumite conditii impuse de catre compania Samsung pentru Samsung Galaxy Note 7. Una dintre conditii impune ca telefonul Samsung Galaxy Note 7 sa poata porni si sa poata fi incarcat, lucru destul de greu de facut in cazul unor modele care au luat foc, dar altfel reducerea pentru Samsung Galaxy Note 8 nu este oferita.

Samsung Galaxy Note 8 vine cu foarte multe imbunatatiri fata de Samsung Galaxy Note 7 si nu doar pe partea de design, ci inclusiv pe partea hardware. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy Note 8 are o baterie de capacitate mai mica, dar care este mult mai sigura decat cea oferita in modelul de anul trecut, asa ca teoretic n-ar trebui sa mai trecem prin scandaluri similare dupa lansarea oficiala.

“No one deserves Galaxy Note8 more than you. Exclusively for registered former Galaxy Note7 owners, you’re eligible for a special upgrade offer. When you purchase Galaxy Note8 at Samsung.com, Samsung will give you up to $425 off with trade-in of an eligible phone.”

Samsung Galaxy Note 8 cu aceasta reducere masiva ar trebui sa aduca bucurie catorva zeci de mii de utilizatori ai Samsung Galaxy Note 7 care n-au renuntat la produse. Desigur ca vorbim despre o cifra ipotetica pentru ca nimeni nu stie sigur cate dintre unitatile Samsung Galaxy Note 7 ramase la clienti mai sunt inca in utilizare, deci va fi interesant de vazut cata lume va profita de promotia pentru Samsung Galaxy Note 8 anul acesta.