Presedintele Apple a primit 90 de milioane de dolari de la Companie

Presedintele Apple, Tim Cook, a primit actiuni in valoare de 90 de milioane de dolari zilele trecute, ele fiind acordate in baza performantelor avute de catre companie. Tim Cook a primit practic 560.000 de actiuni ale companiei Apple saptamana trecuta, valoarea totala a acestora fiind de 90 de milioane de dolari la actualul pret per actiuni de 161 de dolari, aproape jumatate dintre ele fiind deja vandute.

Tim Cook a incasat 43 de milioane de dolari in baza vanzarii a aproape jumatate dintre actiunile pe care le-a primit deja de la compania Apple, cealalta jumtate ranand in posesia sa. Tim Cook a vandut pana acum o buna parte dintre actiunile pe care le-a primit de la Apple in baza performantelor pe care le-a avut compania, iar asta nu este ceva neobisnuit pentru el, multi dintre bani fiind folositi in scopuri caritabile.

Tim Cook a optat pentru ca bonusurile sale sa fie bazate pe performantele companiei si tot ceea ce i s-a promis a fost acordat pentru ca Apple a avut o evolutie excelenta in ultimii ani. Tim Cook a primit actiuni in valoare de cateva sute de milioane de dolari in ultimii ani si va continua sa primeasca inca pe atat din moment ce Apple a avut in fiecare an rezultate financiare cu mult peste asteptari.

tim cook vanzare actiuni apple august 2017