Samsung Galaxy Note 8 – Vanzari mici in fata iPhone

Samsung Galaxy Note 8 are o tinta de vanzari foarte slabe stabilita inaintea lansaruu iPhone 8, compania fiind constienta de popularitatea sa.

Samsung Galaxy Note 8 genereaza asteptari foarte mari din partea companiei Samsung, iar coreenii se asteapta la vanzari “uriase” in prima perioada dupa lansare. Mai exact, conform unor informatii aparute astazi, Samsung se asteapta ca Samsung Galaxy Note 8 sa se vanda in nu mai putin de 11 milioane de unitati in toata perioada in care va fi disponibil pentru achizitie din magazinele companiei coreene si cele ale partenerilor.

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat pe 23 august si va fi lansat pe 15 septembrie, insa cei de la Samsung n-au aseptari foarte mari din partea produsului. Mai exact, acea cifra de 11 milioane de unitati se raporteaza la toata existenta Samsung Galaxy Note 8, iar asta pentru ca Samsung Galaxy Note 5 s-a vandut in 11 milioane de exemplare in toata perioada sa de vanzare, iar Samsung Galaxy Note 7 a fost un dezastru.

Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa aiba intr-un an vanzari mai mici decat a generat seria iPhone 7 doar in weekend-ul lansarii, deci practic vorbim despre asteptari destul de comice. Samsung nu poate cere mai mult de la Samsung Galaxy Note 8 pentru ca vasta majoritate a telefoanelor pe care le vinde sunt ieftine si foarte ieftine, lumea neavand interes sa caute modelele premium ale producatorului.

Samsung Galaxy Note 8 – vanzari mici in comparatie cu iPhone

samsung galaxy note 8 vanzari mici iphone

Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa genereze vanzari mult mai mici decat cele pe care seria Samsung Galaxy S8 le-a inregistrat doar in patru luni de disponibilitate. Cei de la Samsung se asteapta ca seria Samsung Galaxy S8 sa inregistreze vanzari mai mici de 48 de milioane de unitati in total, deci cu mult sub ceea ce a obtinut seria iPhone 7, de exemplu, dar cu mult peste ceea ce va obtine Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 este un smartphone extrem de scump, cu preturi care incep si de la 1000 de euro in unele tari din Europa, Samsung tinand multi clienti departe. Samsung Galaxy Note 8 nu pare sa fi fost gandit pentru a inregistra vanzari foarte mari, ci doar pentru a nu exploda in timpul folosirii obisnuite, aceasta fiind cea mai mare problema pentru Samsung Galaxy Note 7 lansat anul trecut.

“The Note 5 sold 11 million units. I think the Note 8 would sell more than that. But the shipments could be adjusted because we still want to sell more Galaxy S8 phones. (Samsung aims for 48 million unit sales of the S8. Koh hinted the phone has thus far sold about 15 percent more than its predecessor S7.) “

Samsung Galaxy Note 8 este practic o copie a Samsung Galaxy S8, cu unele schimbari mai mult sau mai putin importante, iar foarte multa lume a observat din plin asta. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy Note 8 are un ecran foarte mare intr-o carcasa surprinzator de mica, iar camera duala excelenta ar putea fi cea mai buna dintre toate cele implementate intr-un smartphone, asa ca va fi interesant de vazut daca obiectivele Samsung vor fi indeplinite.