Windows 10 – Functia Surpriza a Creators Update

Windows 10 va avea o functie surpriza in Fall Creatos Update, aceasta fiind denumita My People pentru a facilita comunicarea mai usoara cu prietenii.

Windows 10 este unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare de pe planeta, compania Microsoft planuind sa lanseze o actualizare majora pentru toamna acestui an. Mai exact, vorbim despre Fall Creators Update, care este acum in plin proces de dezvoltare, compania Microsoft urmand sa lanseze pentru Windows 10 o functie menita sa ne aduca toti prietenii mult mai aproape decat sunt acum.

Windows 10 va avea o functie numita My People, ea fiind gandita pentru a afisa in taskbar-ul calculatoarelor noastre scurtaturi pentru a comunica rapid cu trei dintre prietenii nostri apropiati. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta functie implementata in Windows 10, ea oferind posibilitatea de a contacta rapid trei dintre prietenii nostri extrem de apropiati mult mai rapid decat de obicei.

Windows 10 prin aceasta functie ne permite sa le trimitem prietenilor mesaje prin intermediul Skype, sa le trimitem un email, sau mai mult decat atat, dintr-o simpla iconita. Windows 10 are multe functii de socializare, insa My People vine sa completeze ceea ce exista in momentul de fata pentru a facilita o mult mai usoara comunicare intre utilizatorii sistemului de operare direct de pe propriile calculatoare.

Windows 10 – functia surpriza a Fall Creators Update

Windows 10 functia Creators Update

Windows 10 Windows 10 afisa si toate mesajele primite de la prieteni direct in taskbar sub forma unor notificari de sistem, acestea fiind usor accesibile pentru toti. Microsoft stie ca foarte multi dintre utilizatorii sai folosesc Skype pentru comunicare rapida in Windows 10, insa aceasta nu este singura metoda folosita de catre ei, compania americana dorind sa readuca multi utilizatori pierduti de Skype.

Windows 10 vrea sa schimbe ideea de comunicare cu o contentrare doar pe trei dintre persoanele noastre cele mai aporpiate, fiind practic o functie de comunicare bazata pe persoanele favorite. Teoretic Windows 10 nu va avea optiunea de a adauga mai mult de 3 persoane pentru aceasta functie noua, insa desigur ca totul s-ar putea schimba daca Microsoft va avea cereri de la utilizatorii sai in acest sens.

Windows 10 va avea parte de o actualizare majora in aceasta toamna, Fall Creators Update fiind testat de cateva luni de catre companie cu o varietate dintre utilizatorii sai. Windows 10 Fall Creators Update va rezolva foarte multe dintre problemele sistemului de operare, dar va aduce si o serie de functii foarte utile, precum cea despre care vorbim acum, ele fiind aproape pregatite pentru lansarea oficiala.

Windows 10 se indreapta incet, dar sigur, spre primul loc in topul celor mai folosite sisteme de operare pentru calculatoare, tinta companiei Microsoft fiind foarte clara.

2 COMENTARII

  1. “Windows 10 se indreapta incet, dar sigur, spre primul loc in topul celor mai folosite sisteme de operare pentru calculatoare”
    Și Windows este în aceeași situație ca Android: este cel mai folosit sistem de operare pentru că rulează pe dispozitive începând cu 70€(tablete). Dacă Apple ar vinde laptop-uri cu 200€ sau Mac OS X ar rula pe iPad-uri, situația cu siguranță că ar fi alta. Pe mine Microsoft m-ar mai putea surprinde în mod plăcut doar dacă vor scoate un sistem de operare care să se miște decent, chiar și pe un laptop de 800€. Zic asta pentru că un cunoscut și-a achiziționat recent un Asus și mi l-a dat să îl configurez și să instalez niste programe. Numai pentru actualizarea sistemului de operare a trebuit să aștept 2 zile. Lent, super lent, cu erori…ce să mai…un gunoi. Ca să nu mai vorbesc de Office 365. Până și la noi la muncă avem probleme, cu sincronizarea evenimentelor din calendar, contacte, email…etc. De la Windows 7, pentru mine Windows nu mai există.