Apple a castigat un Emmy multumita Siri

Apple a fost premiata in cursul noptii trecute cu un Emmy, in domeniul tehnologiei, pentru modul in care a dezvoltat asistentul personal Siri. Denumirea de Emmy va este cel mai probabil cunoscuta multumita faptului ca aceste premii se acorda in domeniul televiziunii, insa iata ca pana si cei de la Apple pot castiga un asemenea premiu multumita asistentului personal Siri pentru iOS.

Apple a castigat acest Emmy pentru sistemul contextual de navigare vocala prin interfetele sistemelor de operare care ajuta utilizatorii sa descopere si sa interationeze cu continut TV. Aici vorbim practic despre noua functionalitate a Siri pentru Apple TV, care le permite utilizatorilor sa controleze produsul folosind simple comenzi vocale rostite in preajma telecomenzii utilizate pentru controlarea Apple TV.

Apple este doar una dintre companiile care a primit un Emmy pentru tehnologii de acest gen, deoarece Microsoft, Nuanc, Comcast si alte cateva au castigat premii similare. Acesta nu este totusi primul Emmy castigat de catre compania Apple, deoarece in 2014 si anii anteriori a castigat altele pentru reclamele create pentru promovarea diverselor sale produse in lumea intreaga.

“The Technology & Engineering Emmy Awards has always recognized the talented and innovative leaders and companies that have made the incredible world of television possible.”

Apple Emmy

4 COMENTARII

  1. Pentru cel mai bun scenariu, a reușit sa ansambleze de minune un s8 intr-o carcasa de iPhone și sa il numească revoluție. Un scenariu SF.