Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 – Noul Procesor Performant

Samsung Galaxy S9 – Noul Procesor Performant

Samsung Galaxy S9 are noul procesor si multe dintre noutati confirmate de catre surse apropiate companiei Samsung, schimbarile fiind substantiale.

Samsung Galaxy S9 continua sa aiba parte de noi dezvaluiri inaintea lansarii din primavara anului viitor, compania Samsung fiind in plin proces de dezvoltare pentru noul smartphone. V-am spus acum cateva zile ca Samsung Galaxy S9 va avea unele noutati preluate de la Samsung Galaxy Note 8 pentru a avea succes, iar acum avem o noua confirmare pentru procesorul de ultima generatie pregatit pentru telefon.

Samsung Galaxy S9 nu urmeaza sa vina cu un design substantial diferit fata de cel al Samsung Galaxy S8, dar asta este normal pentru ca Samsung nu are de ce sa faca schimbari. Samsung Galaxy S9 va avea numele de cod SM-G960 anul viitor, iar asta in timp ce Samsung Galaxy S8 are numele de cod SM-G950, deci vorbim despre o evolutie normala pentru seria de smartphone-uri ale Samsung.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat impreuna cu Samsung Galaxy S9 Plus, iar ambele telefoane urmeaza sa ruleze sistemul de operare Android 8 Oreo ce abia a fost lansat. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba si o noua versiune a interfetei Android pentru smartphone-urile Samsung, compania coreeana actualizand acest software cu fiecare noua generatie a telefoanelor sale premium, aceasta fiind o traditie obisnuita.

Samsung Galaxy S9 – noul procesor performant aruncat in lupta cu iPhone 8

samsung galaxy s9 procesor performant

Samsung Galaxy S9 va avea si un chip Qualcomm Snapdragon 845 integrat pentru a oferi performante de top, poate la acelasi nivel cu cele ale iPhone 8. Actualele smartphone-uri Samsung premium vor ramane in urma iPhone 8, iar aici vorbim despre Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, deci pentru Samsung Galaxy S9 va fi nevoie de o evolutie substantiala in performante, pe care coreenii o vor oferi.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa aiba si un cititor de amprente pozitionat tot in carcasa telefonului, deci nu in ecran, asa cum spera multa lume. Cei de la Samsung nu par sa fi reusit sa finalizeze tehnologia pentru a implementa un cititor de amprente sub ecranul Samsung Galaxy S9, insa in 6 luni multe se pot schimba, chiar daca acum unele noutati sunt destul de dezamagitoare pentru fani.

“The Snapdragon 845 will be powering the phone… and the fingerprint sensor will be in a centered rectangular cutout. The phone looks to still retain its QHD+ display at 1440×2960 with its 18.5:9 ratio and the Infinity Edge. Finally, our sources indicate that the Galaxy S9 will offer 4GB of RAM with 64GB of internal storage.”

Samsung Galaxy S9 va veni cu o camera duala la anul, dar va avea tot un Infinity Display de 5.8 inch cu rezolutie 2960 x 1440 pixeli. Din pacate Samsung Galaxy S9 va ramane cu 4 GB RAM si anul viitor, iar asta era de asteptat din moment ce nu se implementeaza si un cititor de amprente sub ecranul telefonului, deci smartphone-ul ar putea veni cu mai multe dezamagiri decat schimbari cua devarat benefice.

 • Alexandrescu Ciprian

  Cu tot respectul pentru munca ta Zaone: de unde știi că smartphone-uri le Samsung actuale vor rămâne în urmă Iphone8??
  Că utilizator de IOS și Android, sincer, as aprecia mult mai mult noutățile prezentate fara nici o “intervenție”!

 • Daca Note 8 e cu 5% mai rapid decat iPhone 7 Plus si iPhone 8 va aduce un spor de performanta de minim 15%, tragi concluzia inversa ?

 • Srb Srb

  Te rog,uita-te ce poate A10X. Rupe orice,iti rupe si pantalonii de pe tine
  Tremura casa cand ii dai drumu

 • George 89

  Nu trebuie sa fi analist sau clarvăzătoar sa îți dai seama de aceste lucruri
  Cred ca multă lume spera ca Samsung sa elimine Qualcomm din ecuație sa să meargă exclusiv pe Exynos
  Se pare ca cititorul de amprenta tot în carcasa va fii, dar pe mijloc, înseamnă că va fi rotund plasat sub camera (poate)… E problema cu introducerea sub display, poate e foarte greu de stăpânit procesul asta, poate ca va fi gata odată cu lansarea lui N9
  Mie greu sa cred ca vor oferii doar 4 GB ram

 • George 89

  N8 aduce un spor de performanta de doar 5% pentru ca procesorul e pe 10 nm, dar dacă SD845 și Exynos 9810 sunt pe 7 nm? Atunci aduc mai multa performanta decât 5%, asta e clar
  “Oricum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”

 • richard

  Total gresit faza cu tot 4 Gb ram. Niciodata un S nou nu a fost sub Note – ul care il precedă.

 • Nicolae Ceausescu

  Mocofanul spera si moare cu regretul …
  Bine va face ma samsung ca va vinde toate kkt urile la 800€ cu android virusat si baterii explosive Iar voi le cumparati ca oile … Bine va face ma, maimutoilor , orice chinez ofilit face telefon ca al lui samsung, cu android la 250€ . Le-a dat google soft la gloată …
  Mocofanilor !!!

 • Andrei

  Ba copil ratat mars ca aici vin doar adultii