Samsung Galaxy S9 – Noul Procesor Performant

Samsung Galaxy S9 are noul procesor si multe dintre noutati confirmate de catre surse apropiate companiei Samsung, schimbarile fiind substantiale.

Samsung Galaxy S9 continua sa aiba parte de noi dezvaluiri inaintea lansarii din primavara anului viitor, compania Samsung fiind in plin proces de dezvoltare pentru noul smartphone. V-am spus acum cateva zile ca Samsung Galaxy S9 va avea unele noutati preluate de la Samsung Galaxy Note 8 pentru a avea succes, iar acum avem o noua confirmare pentru procesorul de ultima generatie pregatit pentru telefon.

Samsung Galaxy S9 nu urmeaza sa vina cu un design substantial diferit fata de cel al Samsung Galaxy S8, dar asta este normal pentru ca Samsung nu are de ce sa faca schimbari. Samsung Galaxy S9 va avea numele de cod SM-G960 anul viitor, iar asta in timp ce Samsung Galaxy S8 are numele de cod SM-G950, deci vorbim despre o evolutie normala pentru seria de smartphone-uri ale Samsung.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat impreuna cu Samsung Galaxy S9 Plus, iar ambele telefoane urmeaza sa ruleze sistemul de operare Android 8 Oreo ce abia a fost lansat. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba si o noua versiune a interfetei Android pentru smartphone-urile Samsung, compania coreeana actualizand acest software cu fiecare noua generatie a telefoanelor sale premium, aceasta fiind o traditie obisnuita.

Samsung Galaxy S9 – noul procesor performant aruncat in lupta cu iPhone 8

samsung galaxy s9 procesor performant

Samsung Galaxy S9 va avea si un chip Qualcomm Snapdragon 845 integrat pentru a oferi performante de top, poate la acelasi nivel cu cele ale iPhone 8. Actualele smartphone-uri Samsung premium vor ramane in urma iPhone 8, iar aici vorbim despre Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, deci pentru Samsung Galaxy S9 va fi nevoie de o evolutie substantiala in performante, pe care coreenii o vor oferi.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa aiba si un cititor de amprente pozitionat tot in carcasa telefonului, deci nu in ecran, asa cum spera multa lume. Cei de la Samsung nu par sa fi reusit sa finalizeze tehnologia pentru a implementa un cititor de amprente sub ecranul Samsung Galaxy S9, insa in 6 luni multe se pot schimba, chiar daca acum unele noutati sunt destul de dezamagitoare pentru fani.

“The Snapdragon 845 will be powering the phone… and the fingerprint sensor will be in a centered rectangular cutout. The phone looks to still retain its QHD+ display at 1440×2960 with its 18.5:9 ratio and the Infinity Edge. Finally, our sources indicate that the Galaxy S9 will offer 4GB of RAM with 64GB of internal storage.”

Samsung Galaxy S9 va veni cu o camera duala la anul, dar va avea tot un Infinity Display de 5.8 inch cu rezolutie 2960 x 1440 pixeli. Din pacate Samsung Galaxy S9 va ramane cu 4 GB RAM si anul viitor, iar asta era de asteptat din moment ce nu se implementeaza si un cititor de amprente sub ecranul telefonului, deci smartphone-ul ar putea veni cu mai multe dezamagiri decat schimbari cua devarat benefice.