Samsung Galaxy S8 – Update Major Special pentru iPhone 8

Samsung Galaxy S8 are un sistem de recunoastere faciala mult mai rapid multumita unei actualizari lansate pentru unii dintre clientii companiei Samsung.

Samsung Galaxy S8 are parte de o noua actualizare surpriza pentru utilizatori, aceasta venind cu doar cateva saptamani inainte ca iPhone 8 sa fie prezentat oficial de catre Apple. Mai exact, vorbim despre o actualizare pentru sistemul de recunoastere faciala pe care Samsung Galaxy S8 il are implementat inca din momentul lansarii, acesta fiind imbunatatit deocamdata doar pentru clientii operatorului de telefonie mobila Verizon.

Samsung Galaxy S8 permite recunoasterea faciala a utilizatorilor folosind un sistem implementat nativ in Android, el urmand a face concurenta Face ID din iPhone 8. V-am spus in primavara ca sistemul de recunoastere faciala din Samsung Galaxy S8 este foarte rapid si foarte exact, insa el este foarte usor de pacalit, iar Samsung nu rezolva aceasta problema, ci il face si mai rapid inaintea lansarii iPhone 8.

Samsung Galaxy S8 va avea un sistem de recunoastere faciala foarte rapid deoarece Face ID din iPhone 8 este deasemenea extrem de rapid in recunoasterea fetelor utilizatorilor. Samsung nu poate imbunatat securitatea sistemului disponibil nativ in Android, insa poate face sistemul mai rapid pentru a rivaliza cu Face ID din iPhone 8 macar in ceea ce priveste rapiditatea cu care se face deblocarea.

Samsung Galaxy S8 – update major special pentru iPhone 8

Samsung Galaxy S8 update major iPhone 8 1

Samsung Galaxy S8 are acum o optiune speciala in meniul pentru controlarea sistemului de recunoastere faciala, ea putand fi activata pentru a face deblocarea mai rapida. Cei de la Samsung sustin ca noua functie creste rapiditatea pentru deblocarea Samsung Galaxy S8, insa reduce securitatea telefonului, asa ca recomanda mentinerea acestei functii dezactivate, chiar daca va fi inferioara Face ID din iPhone 8.

Samsung Galaxy S8 nu a avut sistemul de recunoastere faciala laudat separat de faptul ca este foarte rapid, pentru ca nici nu prea exista motive sa-i fie laudata securitatea inexistenta. Totusi, avand in vedere ca iPhone 8 va avea un Face ID care va fi una dintre noile functii “vedeta”, Samsung Galaxy S8 trebuia sa aiba ceva care sa-i fie aproximativ egal din cel putin un punct de vedere, iar rapiditatea este singurul aspect unde se puteau face imbunatatiri.

Samsung Galaxy S8 nu a fost gandit pentru a oferi recunoastere faciala avansata deoarece nici nu are camere speciale pentru asemenea functii, asa ca Samsung nu poate face prea multe pentru tehnologie. Samsung Galaxy S8 nu are un sistem avansat de recunoastere faciala, insa Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu unul in primavara anului viitor, dar doar daca Samsung va reusi sa-i finalizeze dezvoltarea la timp.

15 COMENTARII

  1. “Samsung Galaxy S8 va avea un sistem de recunoastere faciala foarte rapid deoarece Face ID din iPhone 8 este deasemenea extrem de rapid in recunoasterea fetelor utilizatorilor. ” – Zaone,iar bati campii?Samsung S8 este deja pe piata si are deja implementat un sistem de recunoastere faciala,pe cand Iphone 8 va avea si el un astfel de sistem),ca e mai complex sau nu,asta ramane de vazut.

  2. tu nu prea iti dai seama cum merg lucrurile cand vine vorba de iphone
    De 5 ani de zile nu am mai avut “surprize multe” despre el
    Deci putem spune ca faceID este rapid, poate nu la fel de rapid precum touchID versiunea 2 dar clar mai complex si mai bun fata de S8
    Deci nu mai ataca un om ce poate deduce,conform istoriei ce va avea si ce nu, viitorul iphone,mai ales acum la inceput de Sept

  3. Nu atac,pur și simplu îmi spun părerea.Iphone 8 nu exista pe piata,după ce va apărea,vom putea vorbi.Asa,e plina lumea de parerologi.

  4. Trebuia sa faca si iphone ceva ca deja plateai un nume. Senzor de amprente mai avansat ca la huawei nu exista, care scaneaza forma , adancimea si reactioneaza instant. Cu un senzor de amprenta asa bun, nu.mi trebuie recuniastere faciale sau de iris. S8 are bixby care suporta parola vocala. Lent asistentul dar executa orice comanda a aplicatilor din telefon. Spre deosebire de siri care este un mc al telefonului, as vrea sa vad o siri cu drept de executare la fel de extinsa ca bixby. Astpt iphone 8, o sa.l cumpar si in special vreau sa vad daca ramane la fel de inutil in absenta internetului. 7s+ este foarte bun, de durata pare dar folosesc mai mult samsung s8+. Cel mai util din telefoanele mele este huawei.

  5. ok, daca tu nu ai treaba cu iphone si la cum merge treaba cand este vorba de acest produs, problema ta, dar nu te lua de un om ce se ocupa cu acest lucru si are o istorie in spate. tu poate speli vase sau faci orice altceva, dar EL asta face. Omul stie despre ce vorbeste

  6. Meniul ăla îl am și eu, și nu e update doar pt verizon. Ultimul uodate l-am primit acum cam 1 săptămâna dar nu spunea nimic de recunoașterea facială.

  7. De când îți permiți tu sa îmi spui mie ce sa fac?Eu nu am spus niciodată a că omul nu ar ști cu ce se mănâncă ceea ce face el,dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu el atunci când exagerează sau când spune lucruri complet eronate.Daca tu esti platit sa stai cu pantalonii in vine,e treabă ta,dar nu te astepta ca toti sa faca acelasi lucru.Vase nu spal,daca nu știai,exista mașini care fac asta.

  8. Am incercat să mă exprim elegant ,dar se pare că ești prea sensibil când e vorba de relațiile de muncă.Referitor la lustruit,ai putea încerca cu o femeie,dar a daca ești prea timid,poți totusi folosi arKit sa vezi și tu cum e.

  9. Sistemul asta Face Id dupa ce l-am incercat mi se pare o prostie!! Trebuie sa iti dai ochelarii jos sa iti poti debloca telefonul! Cu ochelari, surpriza!!! NU MERGE!!

  10. nu ma intereseaza cine este elegant si cine nu pe internet, nu te cunosc nu ma cunosti, am vazut ca ai complexe de inferioritate, nu ma intereseaza, esti plictisitor. Daca nu ai ceva frumos de spus la adresa admin, abtine-te, nu este talk show aici, nu este politica, omul spune din experienta iar altii ce viseaza q7 la doar 1 luna dupa ce abia isi permiteau mercedes sh vin sa atace singura persoana respectabila de aici. Prin munca lui, ne ofera, noua, loc de dezbateri si de tiganeala la articole, fara el,cu totii erati 0 pe hartia internetului