iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak a fost Demonstrat

iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak a fost demonstrat saptamana trecuta pe iPhone 6 si iPhone 7 in cadrul unei conferinte de securitate informatica din Asia numita MOSEC. In clipul video de mai jos puteti vedea demonstratia facuta pe trei modele ale iPhone, software-ul pentru iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak fiind creat doar pentru aceasta demonstratie, nu si pentru lansare publica pentru utilizatori.

iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak este ceva ce asteapta foarte multa lume, iar asta pentru ca in ultimul an solutiile de jailbreak lansate pentru noi n-au fost prea utile. In general solutiile de jailbreak vin pentru versiuni vechi ale sistemelor de operare, iar cea pentru iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak ar putea ajuta foarte multa lume incepand din toamna, daca va fi lansata de catre cei care au descoperit exploit-urile.

iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak n-au fost deocamdata anuntate pentru lansare de catre vreun grup de hackeri, asa ca ramane de vazut daca vom vedea vreodata un asemenea software lansat. Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, as spune ca o solutie de iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak nu va fi lansata prea curand de catre vreo echipa de hackeri, asa ca nu va asteptati la asa ceva pentru ca veti ramane dezamagiti.