Prima Pagina jailbreak iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak a fost Demonstrat

iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak a fost Demonstrat

0

iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak a fost demonstrat saptamana trecuta pe iPhone 6 si iPhone 7 in cadrul unei conferinte de securitate informatica din Asia numita MOSEC. In clipul video de mai jos puteti vedea demonstratia facuta pe trei modele ale iPhone, software-ul pentru iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak fiind creat doar pentru aceasta demonstratie, nu si pentru lansare publica pentru utilizatori.

iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak este ceva ce asteapta foarte multa lume, iar asta pentru ca in ultimul an solutiile de jailbreak lansate pentru noi n-au fost prea utile. In general solutiile de jailbreak vin pentru versiuni vechi ale sistemelor de operare, iar cea pentru iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak ar putea ajuta foarte multa lume incepand din toamna, daca va fi lansata de catre cei care au descoperit exploit-urile.

iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak n-au fost deocamdata anuntate pentru lansare de catre vreun grup de hackeri, asa ca ramane de vazut daca vom vedea vreodata un asemenea software lansat. Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, as spune ca o solutie de iOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak nu va fi lansata prea curand de catre vreo echipa de hackeri, asa ca nu va asteptati la asa ceva pentru ca veti ramane dezamagiti.

Articolul anteriorKeeping Time – cele mai bune aplicatii cu ceas si alarma pentru iOS
Urmatorul articoleMAG – 31 August – iPhone SE mai Ieftin cu 900 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.