Keeping Time – cele mai bune aplicatii cu ceas si alarma pentru iOS

Keeping Time este o noua sectiune de aplicatii pentru iPhone si iPad publicata in App Store de catre compania Apple, ea fiind creata in ideea de a ne permite sa vizualizam mult mai usor informatii ora in diverse locatii de pe glob.

Mai mult decat atat, sectiunea Keeping Time ne ofera si posibilitatea de a descoperi o multitudine de aplicatii care ne permit sa setam alarme care sa ne trezeasca dimineata, sau sa ne reaminteasca sa facem diverse actiuni pe timpul unei anumite zile.

Dupa cum ne-a obisnuit deja compania Apple, sectiunea contine un numar foarte limitat de aplicatii, insa avand in vedere ca ele sunt alese manual de catre inginerii celor din Cupertino, stim macar ca ele sunt cele mai bune pe care le putem instala.

Sectiunea Keeping Time este disponibila pentru accesare in App Store urmand acest link.

keeping time cele mai bune aplicatii cu ceas alarma ios

Articolul precedentiPhone 8 si iPhone 7S – Preturile Dezvaluite
Articolul următoriOS 10.3.2 si iOS 11 jailbreak a fost Demonstrat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.