iPhone 8 – Explicatia Invitatiei de Prezentare

iPhone 8 are invitatia pentru evenimentul de prezentare explicata de catre utilizatori obisnuiti, iar acum aveti ocazia de a afla ce zic ei.

Prezentarea iPhone 8 a fost anuntata oficial de catre compania Apple in cursul serii de ieri, iar desi unii ii spun in mod stupid lansare, va fi de fapt doar o conferinta de prezentare. Pe data de 12 septembrie compania Apple va prezenta iPhone 8 pentru lumea intreaga din cadrul amfiteatrului Steve Jobs, acesta fiind construit in noul campus Apple Park pe care compania dorea sa il deschida in primavara, dar il va inaugura abia acum.

iPhone 8 a avut prezentarea anuntata de catre compania Apple prin intermediul unei invitatii trimise catre presa din SUA, aceasta invitand jurnalistii la evenimentul din 12 septembrie. Aceasta a fost si una dintre cele mai simple invitatii trimise de catre compania Apple pentru prezentarea vreunui produs important, logo-ul sau fiind colorat intr-o serie de culori, iar unii au incercat sa-l descifreze pentru a descoperi secrete despre iPhone 8.

iPhone 8 are invitatia pentru prezentarea din 12 septembrie analizata in imaginea de mai jos, ea trebuind sa ne arate cam ce a vrut Apple sa sugereze prin logo-ul sau. Desigur ca vorbim mai mult despre o parodie facuta pentru cei care vor incerca intr-adevar sa ofere o explicatie pentru invitatia trimisa in vederea prezentarii iPhone 8, iar asta deoarece Apple n-a facut anul asta altceva decat un logo.

iPhone 8 – explicatia invitatiei pentru prezentare

iphone 8 explicatie invitatie prezentare

iPhone 8 nu este primul telefon al companiei Apple a carui invitatie pentru prezentare este analizata intr-un asemenea mod de catre jurnalisti si utilizatori obisnuiti. Dintre toate mazgalelile din imaginea de mai sus, un singur lucru este adevarat, iar acela este faptul ca prezentarea iPhone 8 este foarte importanta pentru compania Apple, iar locatia aleasa este una simbolica, Apple Park fiind ultimul mare vis al lui Steve Jobs.

iPhone 8 va fi vazut in direct de catre zeci de milioane de oameni din intreaga lume in seara zilei de 12 septembrie deoarece Apple va transmite in direct evenimentul pentru prezentarea telefonului. Asa cum se intampla in fiecare an, cei de la Apple vor transmite live totul in direct din amfiteatrul in care, cel mai probabil, Phil Schiller va dezvalui pentru lumea intreaga telefonul iPhone 8 dupa ce alte produse vor fi anuntate.

iPhone 8 va fi prezentat pe data de 12 septembrie de catre cei de la Apple, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba, cel mai probabil, loc abia peste 10 zile, pe 22 septembrie. Atunci atat iPhone 8, cat si iPhone 7S, vor fi lansate de catre compania Apple in data de 22 septembrie, insa primul va avea preturi care vor incepe de la minim 1000 – 1200 de dolari, sau euro, asa ca va trebui sa scoatem multi bani din buzunare pentru el.