Prima Pagina Facebook Facebook update a fost lansat pentru iPhone si iPad

Facebook update a fost lansat pentru iPhone si iPad

Facebook este o aplicație lansată special pentru iPhone, iPad și iPod Touch de către compania americană cu același nume pentru a permite accesarea rapidă a rețelei sale de socializare de oriunde și oricând.

Facebook a publicat o lista de schimbari pentru aplicatie nu se mentioneaza vreo schimbare importanta, Facebook a implementat cel mai probabil noua functie stories. V-am spus ieri ca Facebook a anuntat lansarea globala a functiei stories pentru aplicatia dedicata iOS, iar acum o vom avea disponibila si in Romania dupa instalarea actualizarii.

THANKS FOR USING FACEBOOK! TO MAKE OUR APP BETTER FOR YOU, WE BRING UPDATES TO THE APP STORE REGULARLY. EVERY UPDATE OF OUR FACEBOOK APP INCLUDES IMPROVEMENTS FOR SPEED AND RELIABILITY. AS NEW FEATURES BECOME AVAILABLE, WE’LL HIGHLIGHT THOSE FOR YOU IN THE APP. SUPPORT FOR 3D TOUCH PEEK AND POP INTERACTION WITH PHOTOS, PROFILES AND LINKS.

Aplicația Facebook pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

facebook updatea lansat iphone ipad

 

  • ionutz99

    Si de ce aș mai face update ei nu mentioneaza nimic niciodata ..daca ne bubuie telefoanele ce sa vezi suntem noi s-au apple de vina

  • nicu

    Vă rog frumos mă puteți ajuta și pe mine în iPhone -ul meu nu găsesc căsuța de Market Plays sunt la ultima versiune de Facebook