iPhone X va fi De Fapt denumirea iPhone 8

iPhone X va fi de fapt denumirea iPhone 8, compania Apple incepand sa-si anunte partenerii in legatura cu alegerea facuta anul acesta pentru iPhone.

iPhone X va fi de fapt denumirea iPhone 8 aleasa de catre compania Apple, un cunoscut leaker de informatii pentru smartphone-uri si tablete, evleaks. Puteti vedea in imaginea de mai jos confirmarea lui cu privire la faptul ca iPhone X este de fapt denumirea iPhone 8 anul acesta, compania Apple parand sa aiba in plan alegerea unei denumiri speciale pentru o versiune speciala a unui iPhone lansat la 10 ani de la aparitia primului model.

iPhone 8 este denumirea sub care am cunoscut pana acum versiunea aniversara a iPhone, insa in ultimele zile au venit confirmar credibile de la surse importante care sutin ca de fapt iPhone X este denumirea aleasa. Apple a folosit litera X pentru mac OS in trecut timp de mai multi ani pentru a sugera faptul ca ofera versiunea a 10-a a sistemului de operare, iar cu iPhone X urmeaza sa se intample acelasi lucru, denumirea iPhone 8 urmand a fi folosita pentru alte modele.

iPhone X este denumirea aleasa pentru modelul aniversar de anul acesta, in timp ce iPhone 8 si iPhone 8 Plus este denumirea aleasa pentru seria cunoscuta pana acum drept iPhone 7S. Denumirea iPhone X a fost speculata timp de ceva vreme pentru iPhone 8, inclusiv cea iPhone Edition, insa se pare ca Apple alege neconventionalul pentru ca anul acesta va lansa un smartphone neconventional.

iPhone X va fi de fapt denumirea telefonului cunoscut pana acum ca iPhone 8

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X

iPhone X este denumirea unui telefon mobil in care compania Apple a implementat foarte multe schimbari cerite de catre fanii sai de ani si ani de zile. iPhone X reprezinta culminarea a 10 ani de existenta a iPhone, iar iPhone 7S ar urma sa dispara pentru a face loc unui iPhone 8 care nu-si merita denumirea, avand in vedere schimbarile minore pe care compania Apple urmeaza sa le ofere pentru acest model.

iPhone X denumirea iPhone 8

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor semana extrem de bine cu seria iPhone 7, singurele diferente fiind date de carcasa din sticla, noul chip A11 si incarcarea wireless, iPhone X aducand mult mai multe imbunatatiri. iPhone X va fi vandut de catre compania Apple intr-o singura versiune care are un ecran cu diagonala de 5.8 inch, deci o versiune Plus nu va exista, cel putin anul acesta, pentru ca anul viitor planurile vor fi altele.

iPhone X este o denumire pe care nu foarte multa lume o va considera ca fiind ideala pentru aceasta versiune aniversara a iPhone, insa asta conteaza mai putin. Compania Apple pare sa fi stabilit deja ca iPhone X este denumirea pe care o vrea pentru ceea ce stiam pana acum ca fiind iPhone 8, asa ca ar fi bine sa va obisnuiti cu ea, pentru ca ar urma sa o vedem peste tot incepand din toamna.