iPhone X – Denumirea FINALA Stabilita de Apple

iPhone X urmeaza sa fie denumirea finala a iPhone 2017, compania Apple parand sa o fi stabilit deja pentru noul sau telefon mobil.

iPhone X urmeaza sa fie denumirea pe care Apple urmeaza sa o fooseasca pentru telefonul pe care l-am stiut timp de atatea luni drept iPhone 8. Informatia vine de la o aparenta sursa chiar din cadrul companiei Apple, aceasta afirmand ca iPhone X este denumirea finala pe care Apple vrea sa o foloseasca pentru viitorul sau model de iPhone, ea ducand aminte intr-o anumita masura de denumirile pentru macOS.

Alegand iPhone X ca denumire pentru noul model de iPhone ce va fi prezentat in 12 septembrie, compania Apple se asigura de faptul ca ii ofera importanta de care are nevoie. Ieri ni s-a spus ca iPhone Edition ar urma sa fie denumirea pe care cei de la Apple ar dori sa o foloseasca pentru ceea ce stiam pana acum ca fiind iPhone 8, insa cred ca iPhone X s-ar potrivi mult mai bine cu ideea de telefon aniversar, mai ales ca Apple a folosit litera X in denumiri de ani de zile.

iPhone X ar urma sa fie prezentat de catre compania Apple drept iPhone 10, adica un model lansat la 10 ani de la primul telefon mobil pe care americanii l-au produs. iPhone X ar fi mai usor de promovat in lumea intreaga pentru a sugera imediat ideea ca este vorba despre o versiune speciala care este lansata cu o ocazie la fel de speciala, insa totul se bazeaza pe o simpla presupusa informatie a unui presupus angajat al Apple.

iPhone X - Denumirea FINALA Stabilita Apple

iPhone X – denumirea finala stabilita de Apple pentru versiunea Aniversara

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X

iPhone X va fi doar una dintre cele trei versiuni ale iPhone ce urmeaza sa fie prezentate oficial in toamna, iPhone 8 si iPhone 8 Plus urmand a fi deasemenea puse in vanzare. Aceste versiuni erau cunoscute pana acum cu denumirile iPhone 7S si iPhone 7S Plus, insa de ieri a inceput o campanie de schimbare a perspectivei, directionand atentia spre iPhone X, iPhone Edition si doua modele ale iPhone 8.

Apple pare sa incerce sa sugereze faptul ca iPhone X sau iPhone Edition sunt denumirile pe care le-a ales, iar iPhone 8 nu va fi decat o evolutie minora a iPhone 7. Desigur ca oferind scimbari atat de mici fata de iPhone 7, iPhone 8 nu-si merita denumirea, insa cei de la Apple sunt asi ai marketing-ului, asa ca iPhone X si iPhone 8 ar putea fi “varfurile de lance” pentru oferta companiei Apple in 2017.

iPhone X este o denumire mai puternica si mai potrivita decat iPhone Edition, sugerand mai clar faptul ca au trecut 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone. iPhone 8 ar sugera doar faptul ca Apple a mai lansat un model din seria cu care a cucerit lumea, asa ca asteptati-va ca iPhone X sau iPhone Edition sa fie prezentate pe 12 septembrie de catre compania Apple pentru toti fanii sai