Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 NU va fi Lansat pe 12 Septembrie

iPhone 8 NU va fi Lansat pe 12 Septembrie

iPhone 8 NU va fi lansat pe 12 Septembrie de catre compania Apple, in acea data urmand a avea loc doar prezentarea noului smartphone al americanilor.

iPhone 8 nu va fi lansat pe 12 septembrie de catre compania Apple, asta in cazul in care inca nu v-ati lamurit in legatura cu faptul ca multe dintre informatiile pe care le-ati vazut in presa in ultimele zile sunt prostii. iPhone 8 nu va fi lansat pe 12 septembrie pentru ca nu vorbim despre o lansare propriu-zisa, ci despre o conferinta de prezentare a unui produs, care nu va fi disponibil nici macar pentru precomanda in seara de marti.

iPhone 8 nu va fi lansat pe 12 septembrie pentru ca Apple nu a lansat vreodata in existenta sa un nou model al iPhone in ziua in care a prezentat respectivul produs. iPhone 8 nu va fi lansat pe 12 septembrie pentru ca Apple are nevoie de organizare pentru a putea aduce noul smartphone in magazine, fie ca el se va numi asa, sau Apple va alege sa foloseasca denumirea iPhone X, sau iPhone Edition pentru el incepand de anul acesta.

iPhone 8 nu va fi lansat pe 12 septembrie, ci cel mai probabil pe 22 septembrie, la exact 10 zile din momentul prezentarii, asa cum se intampla de obicei cu noile modele ale iPhone ale Apple. iPhone 8 nu va fi lansat pe 12 septembrie, dar compania Apple va anunta deschiderea precomenzilor pentru noul sau smartphone in data de 15 septembrie, chiar atunci cand Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat oficial de catre compania Samsung.

iPhone 8 nu va fi lansat pe 12 septembrie, asa cum au visat multi jurnalisti

iPhone 8 NU va fi lansat pe 12 Septembrie

iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple in cam 10 – 20 de tari de pe glob in data de 22 septembrie, insa precomenzile vor fi anuntate in toate dintre ele. Romania s-ar putea afla in al doilea val de lansari pentru iPhone 8, insa nimic nu este sigur anul acesta, mai ales daca ne gandim la toate informatiile probleme problemele cu productia noului smartphone, asa ca nimic nu este sigur in momentul de fata.

iPhone 8 are totusi foarte sigura prezentarea din 12 septembrie, amfiteatrul Steve Jobs fiind pregatit in momentul de fata de catre echipa de constructii angajata de catre americani. In baza unor imagini aparute astazi, se pare ca amfiteatrul fie nu va fi gata pana in ziua prezentarii iPhone 8, fie va fi gata cu doar o zi, sau cateva ore inainte ca Apple sa organizeze evenimentul, stadiul lucrarilor fiind unul avansat, dar totusi nefinalizat.

iPhone 8 urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple la preturi care incep de la 1000 – 1200 de dolari, sau euro, indiferent de tarain care urmeaza sa fie distribuit de catre americani. iPhone8 ar putea ajunge in Romania pana la sfarsitul acestei luni, insa totul depinde de modul in care cei de la Apple au gandit lansarea si stocurile pe care le au disponibile pentru aceasta lansare in momentul punerii in vanzare.

 • Srb Srb

  De ce simti nevoie sa ne spui asta?

 • alex alexandru

  Pai noi toți care îți urmărim site-ul știm foarte bine ca in Septembrie Apple face o conferința in care PREZINTĂ noile modele și apoi anunța data de lansare. E o diferența intre prezentare și lansare. E frustrant sa citești articole in care scrie ca se lansează deci stiu cum e

 • F(x)

  Zaone, you have an obsession with :

  iPhone 8 nu va fi lansat pe 12 septembrie

  Da de gandit, pe bune!

 • Cine este fan Apple știe destul de bine că Apple nu lansează produse in ziua prezentării. Pe 12 avem o prezentare, nu o lansare. Nu înțeleg de ce trebuia să precizezi asta. Oricum cititorii tăi știu deja asta.

 • Catalin Petrisor

  Prezentare NU este Lansare, ce nu intelegeti❓🤣

 • ionut iancu

  Grozav articol! Stirea zilei!

 • Incercam sa va ajut sa intelegeti ce se intampla, o sa stiu pe viitor sa va las pe mana celor care scriu prostii, poate e mai bine asa pentru Romania.

 • Srb Srb

  nu te lua si tu dupa un taran ce nu intelege ca acest articol nu este pt el sau pt cei ce stiau deja sa faca diferenta intre prezentare si lansarea pe piata.
  Unii chiar nu stiu si apreciaza

 • Srb Srb

  “iPhone 8/Edition may include option to invoke Siri with sleep/wake button”
  deci cred ca din aceasta cauza butonul de sleep e mai lung, probabil are 2 contacte diferite

 • Stiu ca poti vorbi si frumos.

 • Pentru ce sa-l activezi cu butonul ala cand poti sa-i spui hey siri, iar daca ala s-ar folosi pentru activare, cum mai blochezi, sau inchizi ?

 • Srb Srb

  pai are cica 2 contacte fizice, 1 pt sleep, 1 pt siri
  dar s-ar putea sa ai dreptate

 • AlexMihaila

  Patron, zici într-un articol anterior ca se va numi iPhone x, după care tot iPhone 8 il numești in noul articol?

 • Visan Teodor

  Nu poate,asa e proiectat.

 • Florin MANEA

  superb

 • T T

  Ai grija cum ii vorbesti ca poate pleaca si nu mai faci banii pe spatele lui 😂