Donald Trump si ce i se permite sa faca pe iPhone

Donald Trump, actualul presedinte al SUA, foloseste un iPhone de cateva luni dupa ce a fost deposedat de telefonul Samsung Galaxy S3 pe care il folosea zilnic. V-am spus acum cateva luni si ca Donald Trump are o singura aplicatie pe al sau iPhone, iar aceea este aplicatia Twitter, prin ea presedintele publicand o multitudine de mesaje controversate pe binecunoscuta retea de microblogging.

Donald Trump nu are alte aplicatii in al sau iPhone, nici macar una pentru navigare pe internet, acest privilegiu fiindu-i luat in momentul in care a intrat in functie, dar totul este spre binele lumii. Donald Trump nu foloseste nici macar un laptop, iar asta pentru ca nu i se permite, deci toate informatiile ajung la el prin intermediul altor persoane care lucreaza in guvern, sau in agentiile de informatii din SUA.

Donald Trump este practic izolat de internet, in afara aplicatiei Twitter, care are totusi un browser integrat, dar e foarte posibil ca el sa fi fost dezactivat de catre serviciile de securitate ale Casei Albe.

“Mr. Kelly cannot stop Mr. Trump from binge-watching Fox News, which aides describe as the president’s primary source of information gathering. But Mr. Trump does not have a web browser on his phone, and does not use a laptop, so he was dependent on aides like Stephen K. Bannon, his former chief strategist, to hand-deliver printouts of articles from conservative media outlets.”

donald trump permite faca iphone