iPhone 8 – functii Oferite prin Butonul Power

iPhone 8 are functii noi oferite prin butonul Power, compania Apple urmand a permite activarea Siri, dar si alte functii noi, foarte utile pentru noi.

iPhone 8 are functii noi oferite prin butonul Power pe care compania Apple intentioneaza sa il implementeze in telefonul sau care va ajunge pe piata chiar peste cateva saptamani. Zilele trecute ni s-a spus ca butonul Power al iPhone 8 va fi folosit pentru a activa asistentul personal Siri, dar se pare ca in realitate am putea beneficia de mult mai multe functii multumita noului buton alungit pe care Apple il va oferi.

iPhone 8 ar putea avea o varietate de functii in butonul Power incepand cu iOS 11, compania Apple parand sa fi testat posibilitatea de a le implementa in aplicatiile native, sau poate chiar terte. In imaginea de mai jos puteti vedea o descoperire facuta in codul sursa al HomePod acum cateva saptamani, ea sugerand faptul ca butonul Power al iPhone 8 va permite inregistrarea de poze, asa cum face acum butonul pentru controlarea volumului.

Stim ca iPhone 8 va avea butonul Power mai lung, iar miscarea de a face poze folosindu-l este mai naturala decat cea a apasarii butonului de volum, dar desigur ca Apple decide ce este mai bine. Totusi, daca butonul Power va avea functii noi in aplicatii, atunci va fi interesant d vazut ce anume ne va permite compania Apple sa facem cu iPhone 8 si cat va dura pana cand dezvoltatorii vor implementa functiile in aplicatii.

iPhone 8 va avea noi functii oferite prin Butonul Power

iPhone 8 functii Butonul Power

iPhone 8 a avut zi un zvon destul de greu de crezut promovat zilele trecute, acesta sugerand faptul ca butonul Power ar putea fi impartit in 2 butoane separate. Ideea in sine este destul de neobisnuita, insa nu ar fi greu de crezut ca Apple ar putea imparti butonul Power al iPhone 8 in 2 sectiuni, partea superioara avand anumite functii, in timp ce partea inferioara ar fi responsabila pentru alte functii, asa cum se intampla la alte smartphone-uri.

Pentru iPhone 8 nu a fost zvonita vreodata o schimbare atat de radicala implementata butonului Power, dar asta nu inseamna ca Apple nu ar avea de gand sa o faca. Eliminarea butonului Home din iPhone 8 a lasat un gol in functionalitate pentru telefonul companiei Apple, iar ea trebuie acoperita cumva, asa imaginatia inginerilor s-a indreptat spre butonul Power anul acesta.

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple pe data de 12 septembrie in cadrul unei conferinte care va fi organizata in Apple Park, in amfiteatrul Steve Jobs. Va astept pe 12 septembrie, incepand cu ora 19:30, pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple pentru iPhone 8, iar noutatile urmeaza sa fie extrem de interesante, dupa cum cu siguranta va asteptati deja.

13 COMENTARII

  1. Multe funcții și un iOS ce deja se descurcă mai rău ca un android . Dovada fiind viitorul iOS 11 ! Să îți iei tu iPhone 7 anul trecut și abia acum să îl pună pe picioare e o performantă uimitoare ..

  2. Apple baga multiple functii intr-un buton,pe cand samsung iti ofera butoane noi revenind usor usor la telefoanele cu 20 butoane

  3. si chiar si acum in stadiul unui beta 9 de ios11 tot nu are potential iphone 7(/plus) … dropframe-uri si inchideri de aplicatii foarte recente din spate … si mai gasesc daca mai caut

  4. Eu cred că tu ar trebui să te duci la un control dacă nu vezi diferența dintre unele softuri ? ! De la 3GS am avut toate modele cu toate iOS ,6,7,8,9,10 .. e clar că softul se duce în jos merge din ce în ce mai greu și e plin de bug -URI ! Sunt un fanboy Apple dar când văd cum se duce softul în jos dau pe afară ! Tu te-ai uitat puțin pe forumurile Apple vreodată ?