iPhone 7S Urmeaza sa Devina iPhone 8 in 2017

iPhone 7S urmeaza sa devina iPhone 8 in 2017 pentru ca Apple va lansa si iPhone X, iar asta ar putea convinge unii clienti sa ignore modelele mai ieftine.

iPhone 7S urmeaza sa devina iPhone 8 in 2017, acestea fiind informatiile pe care cele mai recente zvonuri le sugereaza in legatura cu seria de telefoane iPhone ale Apple. In ultima saptamana am aflat ca telefonul pe care il cunosteam sub denumirea iPhone 8 se va numi de fapt iPhone X sau iPhone Edition, sanse mai mari fiind ca prima denumire sa fie aleasa, in timp ce a doua sa ramana doar un zvon.

iPhone 7S este denumirea logica pe care toata lumea o asteapta anul acesta pentru succesorul iPhone 7, mai ales ca vor exista schimbari minore pentru acest model. iPhone 8, sau iPhone X, va fi modelul care va aduce marile imbunatatiri anul acesta pentru seria de telefoane iPhone ale companiei Apple, asa ca iPhone 7S vine cu imbunatatiri minore, care nu ar “merita” trecerea la o cifra complet noua, ce sugereaza schimbari majore.

Daca iPhone 7S vine cu schimbari minore, ar trebui sa aiba aceasta denumire, dar anul trecut Apple nu a facut o schimbare de design pentru iPhone 7 si totusi a sugerat ca a facut o actualizare majora. In aceasta idee, chiar daca iPhone 7S va veni cu schimbari nu foarte importante, cei de la Apple pot alege denumirea iPhone 8 pentru el doar din simplul fapt ca pot si ca din punct de vedere al marketing-ului este mai simplu de promovat telefonul.

iPhone 7S urmeaza sa devina iPhone 8 in 2017

iPhone 7S Urmeaza sa Devina iPhone 8 in 2017

iPhone 7S va avea o carcasa din sticla si incarcare wireless implementate de catre Apple, foarte multa lume asteptand aceste schimbari in iPhone 7 anul trecut. Unii ar putea schimbe ca schimbarea carcasei iPhone 7S este una suficient de mare pentru a “merita” inlocuirea denumirii cu cea iPhone 8, dar daca Apple va face asta, o va face doar din ratiuni de marketing si nu din alte considerente.

Stim ca iPhone 7S va avea in mod clar mai putine noutati decat iPhone X, iar Apple va trebui sa dea cumva de inteles ca modelul inferior merita totusi cumparat. Oferindu-i denumirea iPhone 8 ar putea convinge unele persoane sa se uite cu atentie mai mare la el, dar asta nu garanteaza succesul iPhone 7S, desi iPhone X ar urma sa fie deasemenea disponibil in cantitati extrem de limitate pe piata.

iPhone 7S va fi totusi mai ieftin decat iPhone X, cu pana la 200 – 300 de dolari chiar, asa ca multi se vor orienta spre el doar multumita acestui lucru. Indiferent care sunt planurile Apple pentru iPhone 7S, iPhone 8, sau iPhone X, pe 12 septembrie va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania americana pentru noi.