iPhone 8 are CULORILE Carcasei Confirmate Azi

iPhone 8 are culorile carcasei confirmate de catre primele imagini cu sertarele SIM, noua culoare similara cuprului aparand din nou in imagini.

iPhone 8 are culorile carcasei confirmate azi de noi imagini care prezinta una dintre componentele pe care compania Apple le va folosi in noul sau telefon mobil. Vorbim despre imagini cu sertarele SIM pe care Apple le va include in iPhone 8, doua dintre culorile pregatite de catre cei din Cupertino fiind prezentate aici, lipsa fiind doar cea neagra, desi deocamdata nu se stie ce fel de negru urmeaza sa foloseasca Apple.

iPhone 8 este zvonit de cateva luni ca fiind pregatit pentru lansare de catre compania in doar 3 culori, iar una dintre ele este similara cuprului, spre uimirea lumii intregi. Pentru iPhone 8 cei de la Apple ar urma sa renunte complet la culorile auriu, roz auriu si negru mat, sau jet black, detalii clare cu privire la ultima dintre ele nefiind deocamdata oferite, mai ales ca si imaginile de mai jos nu includ decat doua sertare SIM.

iPhone 8 cu acea culoare similara cuprului este cea mai mare surpriza de anul acesta, mai ales ca nimeni nu se astepta ca Apple sa aleaga o asemenea culoare pentru noul sau telefon. Ne asteptam cu siguranta la o culoare noua pe care Apple sa o introduca anul acesta, insa majoritatea fanilor se asteptau la ceva mai conservator, sau macar interesant, pentru iPhone 8, dar se pare ca vom avea parte de cu totul altceva.

iPhone 8 CULORILE Carcasei Confirmate

iPhone 8 are culorile carcasei confirmate azi de sertarele SIM

iPhone 8 urmeaza sa fie vandut de catre compania Apple doar intr-o singura versiune cu panou frontal negru, pentru a ascunde acel decupaj din panoul frontal. Avand in vedere aceasta decizie, e posibil ca alegerea celor 3 culori pentru carcasa iPhone 8 sa aiba la baza si posibila intentie a celor de la Apple de a combina cat mai bine felul in care arata panoul frontal cu carcasa din sticla.

iPhone 8 CULORILE Carcasei Confirmate 1

iPhone 8 va avea decupajul frontal vizibil intr-un mod deranjant doar cand ecranul este deschis, adica atunci cand il folositi, iar asta pentru ca dupa inchidere el este ascuns complet in ecran. Din pacate, cei de la Apple se vor mandri cu acest decupaj pentru carcasa, desi el va arata urat, asa ca va trebui sa va obisnuiti cu el pentru iPhone 8 deoarece nu va exista vreo metoda de a il ascunde, nici macar cu carcase.

iPhone 8 CULORILE Carcasei Confirmate 2

iPhone 8 in trei culori va fi prezentat de catre compania Apple pe data de 12 septembrie si urmeaza sa fie lansat pe data de 22 septembrie de catre compania americana. Preturile ar urma sa inceapa de la 1000 – 1200 de dolari, dar toate aceste detalii le vom afla martea viitoare, cand va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta Apple.