iPhone 8 are Specificatiile Camerei Confirmate

iPhone 8 are specificatiile camerei confirmate de catre un partner al Apple, rezolutia acesteia urmand a fi tot de 12 megapixeli, ca la iPhone 7 Plus.

iPhone 8 are specificatiile camerei confirmate chiar de catre un partener al companiei Apple care produce lentilele folosite de catre compania Apple. Daca Apple cumpara senzorii de imagine pentru camerele iPhone si iPad de la compania Sony, cei de la Largan produc lentilele folosite pentru ele, iar acum aflam ca iPhone 8 va avea o camera duala de 12 megapixeli si anul acesta, desi sigur va fi mai buna.

iPhone 8 are specificatiile camerei confirmate pentru ca Apple a precomandat deja lentile pentru camere cu mai mult de 12 megapixeli, acestea urmand a fi produse tot de Largan. Compania construieste o noua fabrica in Taiwan pentru a produce aceste componente, iar Apple a precomandat productia de anul viitor, deci este foarte clar ca iPhone 8 va avea in continuare o camera de 12 megapixeli.

Camera iPhone 8 va avea tot 12 megapixeli deoarece doar Largan poate satisface conditiile de productie ale Apple, iar compania inca nu produce lentile pentru camere cu rezolutie mai mare. Fabrica are acum programata inceperea productiei in octombrie 2017, deci mult prea tarziu pentru lansarea iPhone 8, asa ca pentru viitorul model al iPhone vom avea cu siguranta camere cu rezolutie mai mare oferite de Apple.

iPhone 8 are specificatiile camerei confirmate de un partener al Apple

iPhone 8 Specificatiile Camerei Confirmate

iPhone 8 va avea in continuare o camera de 12 megapixeli, dar senzorii de imagine folositi pentru ea vor fi cu siguranta de calitate mult mai buna. Cei de la Apple vor imbunatati cel mai probabil deschiderea camerei iPhone 8, aceasta urmand a fi de f/1.7, asa cum ofera Samsung Galaxy Note 8 in momentul de fata, dar imbunatatirile nu ar trebui sa se rezume doar la atat anul acesta.

Camera iPhone 8 ar trebui sa faca si poze de calitate mai buna, cu culori mult mai naturale si mai vibrante, insa Apple ar trebui sa anunte asta saptamana viitoare. Impreuna cu noutatile acestea, Apple ar putea anunta pentru iPhone 8 si suport pentru inregistrarea de clipuri video in format HDR, plus multe alte schimbari importante, o parte dintre ele fiind dezvaluite luna trecuta multumita boxei HomePod.

“Apple reportedly has booked up the production capacity for above 12-megapixel lens modules at a new factory being built by smartphone lens module maker Largan Precision in central Taiwan.Among makers of above 12-megapixel smartphone lens modules, only Largan meets Apple’s minimum yield rate requirement, according to market rumors.”

iPhone 8 va avea o camera duala mai buna decat cea din iPhone 7 Plus, insa cat de mari vor fi imbunatatirile este greu de spus in acest punct, din pacate. Totusi, pe 12 septembrie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta compania Apple in legatura cu iPhone 8 si iPhone 7S, foarte multe noutati interesante trebuind sa ne fie prezentate in cadrul conferintei transmisa in direct de Apple.