Prima Pagina Apple Apple Repara Gratuit iPhone-urile Distruse de Uraganul Harvey

Apple Repara Gratuit iPhone-urile Distruse de Uraganul Harvey

Apple repara gratuit iPhone-urile distruse de uraganul Harvey, intr-o miscare surprinzatoare pentru o companie care vinde produse scumpe si are preturi mari pentru reparatii. Aici vorbim despre reparatii, sau inlocuiri gratuite, ale telefoanelor iPhone care au fost afectate de contactul cu apa in urma uraganului Harvey, insa si stricaciunile generate de impact ar fi acoperite de catre cei de la Apple.

Apple nu ofera reparatii sau inlocuiri gratuite in aceste cazuri, insa pentru a ajuta clientii afectati de uraganul Harvey, cei din Cupertino fac exceptii care le aduc multe laude. Pentru Apple vorbim despre un cost infim pentru a inlocui telefoanele iPhone distruse din cauza uraganului, insa pentru clientii obisnuiti vorbim despre un gest binevenit care ii scuteste de cheltuieli de cateva sute de dolari, in multe cazuri.

Apple nu pare sa aiba o schimbare clara pentru politica privind acordarea garantiei, asa ca angajatii din magazine actioneaza cel mai probabil in functie de cazurile care le ajung in fata. Separat de acest gest neasteptat, compania Apple a donat si 2 milioane de dolari pentru ajutorarea sutelor de mii de oameni afectati de ceea ce pare a fi un dezastru mai mare decat cel cauzat de catre uraganul Katrina in 2005.

“Readers in areas affected by Hurricane Harvey are reporting that in at least some cases Apple is offering free repairs to water-damaged devices, as well as those which suffered impact damage during the evacuation.”

Apple Repara Gratuit iPhone-urile Distruse de Uraganul Harvey

 • Srb Srb

  Frumos Apple. Asta arata calitatea si sufletul companiei

 • iullian

  La samsung doar dacă explodează le repara gratis

 • sudteamromania

  Hahaha, cum se dovedește ca nesimțitul de Harvey mia stricat telefonul

 • creed

  Bravo Apple !

 • Viorel Predatorul

  Frumos ar fi fost să le dea un iPhone X nou nouț, nu să le repare dispozitivele vechi.
  Asta arată calitatea și sufletul companiei.

 • Srb Srb

  pt ce spui tu, ar trebui sa astepte 1 luna de zile fara sa aiba telefon…really? acolo? unde tot timpul ar trebui sa ai telefon cu tine…doamne te rog, lipeste-i creierul lui viorel undeva sa nu mai umble pe aici

 • Teodor

  Corect, da’ și atunci te iau cu amenințări și “vorbe dulci”, de nu-ți mai vine nici să îl repari.

 • Viorel Predatorul

  Ai dreptate, atunci pot să le ofere un iPhone 7 Plus.

 • vlad

  Nu inteleg de ce comentezi fara sa citesti ,samsung a donat 1 mil. de dolari ,va dona laptop-uri, tablete, calculatoare si alte lucruri elementare pentru fiecare scoala de acolo ,masini de spalat si uscatoare ,statii de incarcare conectate la curent + generatoare pentru familiile care nu mai au curent….despre ce vorbim aici?:)