Apple Repara Gratuit iPhone-urile Distruse de Uraganul Harvey

Apple repara gratuit iPhone-urile distruse de uraganul Harvey, intr-o miscare surprinzatoare pentru o companie care vinde produse scumpe si are preturi mari pentru reparatii. Aici vorbim despre reparatii, sau inlocuiri gratuite, ale telefoanelor iPhone care au fost afectate de contactul cu apa in urma uraganului Harvey, insa si stricaciunile generate de impact ar fi acoperite de catre cei de la Apple.

Apple nu ofera reparatii sau inlocuiri gratuite in aceste cazuri, insa pentru a ajuta clientii afectati de uraganul Harvey, cei din Cupertino fac exceptii care le aduc multe laude. Pentru Apple vorbim despre un cost infim pentru a inlocui telefoanele iPhone distruse din cauza uraganului, insa pentru clientii obisnuiti vorbim despre un gest binevenit care ii scuteste de cheltuieli de cateva sute de dolari, in multe cazuri.

Apple nu pare sa aiba o schimbare clara pentru politica privind acordarea garantiei, asa ca angajatii din magazine actioneaza cel mai probabil in functie de cazurile care le ajung in fata. Separat de acest gest neasteptat, compania Apple a donat si 2 milioane de dolari pentru ajutorarea sutelor de mii de oameni afectati de ceea ce pare a fi un dezastru mai mare decat cel cauzat de catre uraganul Katrina in 2005.

“Readers in areas affected by Hurricane Harvey are reporting that in at least some cases Apple is offering free repairs to water-damaged devices, as well as those which suffered impact damage during the evacuation.”

Apple Repara Gratuit iPhone-urile Distruse de Uraganul Harvey