iPhone 8 ar putea fi mai Ieftin decat Credeai

iPhone 8 ar putea fi mai ieftin decat credeai, analistii americani afirmand ca pretul de pornire ar urma sa fie de doar 900 de dolari pentru acest model.

iPhone 8 ar putea fi mai ieftin decat credeai, conform unor noi informatii oferite de catre analistii americani, acestia fiind de parere ca Apple va percepe preturi mult mai mici pentru telefoanele sale. Mai exact, analistii de la UBS sunt de parere ca iPhone 8 va avea un pret de pornire de doar 900 de dolari in momentul in care isi va face aparitia pe piata, cu 100 de dolari mai putin decat o previziune anterioara.

iPhone 8 a fost initial zvonit a fi pregatit de Apple pentru lansare la preturi care depasesc 1100 de dolari, insa un zvon recent a scazut pretul la 1000 de dolari, iar acum el scade iar la 900 de dolari. Acesti analisti spun si ca iPhone 8 urmeaza sa fie vandut de catre Apple in doar doua versiuni cu doua optiuni pentru spatiul de stocare, iar versiunea maxima urmeaza sa coste 1000 de dolari, cel putin in SUA.

Pretul iPhone 8 in Europa va fi identic, doar ca in euro, insa daca Apple va dori, va cere chiar mai mult, pentru ca asa este practica sa obisnuita pentru europeni. iPhone 8 vandut la pretul de 900 de dolari, sau euro, ar fi chiar mai ieftin decat Samsung Galaxy Note 8, iar asta ar fi o lovitura foarte puternica pentru Samsung, care ar fi obligata sa reduca serios pretul telefonului sau pentru a-l tine competitiv.

iPhone 8 ar putea fi mai Ieftin decat Credeai

iPhone 8 Ieftin Credeai

iPhone 8 are deocamdata pretul oferit sub forma de estimare de catre analistii americani, o situatie clara nefiind oferita de catre cei de la Apple, sau vreun alt leaker de incredere. Totusi, daca informatia se dovedeste a fi adevarata, atunci iPhone 8 va avea cautare mult mai mare decat credeau foarte multe persoane, iar asta pentru ca la 900 de dolari o optiune mai buna nu va exista.

Apple iPhone 8 nu va beneficia de o gandire diferita a celor de la Apple in materie de pret, compania afirmand tot timpul ca intai creeaza produsul, iar abia apoi se gandeste la pret. Cu aceasta gandire, compania ia mereu la final deciziile privind pretul pe care il cere pentru produse, asa ca acestea ajung mai totdeauna sa fie cu mult mai scumpe decat se asteapta clientii, indiferent despre linia de care vorbim.

“UBS analyst Steven Milunovich and UBS associate analyst Benjamim Wilson said they “questioned the logic” of a $1,200 flagship iPhone […] They pointed out that Apple usually prices its flagship Plus models at a slight discount to Samsung’s premium Galaxy Note devices […] “With the Galaxy Plus at $840 and the Note at [almost] $950, we think a $900 price tag for the base OLED model makes sense.””

iPhone 8 cu un pret de vanzare de 900 de dolari, sau euro, pare destul de plauzibil in acest moment, insa totul depinde si de ceea ce doreste Apple sa faca. Toate noutatile iPhone 8 le vom afla in data de 12 septembrie si va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple pentru noi, schimbarile fiind pregatite in numar mare, asa ca marcati data in calendar.