WhatsApp a Lansat o NOUA Aplicatie Gratuita

WhatsApp a lansat o noua aplicatie gratuita in cursul acestei zile, ea putand fi folosita de catre companii pentru a discuta cu clientii din lumea intreaga.

WhatsApp a lansat o noua aplicatie gratuita in cursul acestei zile, compania detinuta de catre Facebook testand-o timp de cateva luni inainte de a o oferi in mod oficial. Vorbim despre o noua aplicatie WhatsApp care este distribuita in mod gratuit de catre companie, ea fiind disponibila pentru iPhone si Android chiar incepand de astazi, insa nu toata lumea se va putea folosi de ea.

WhatsApp a lansat saptamana trecuta posibilitatea ca orice companie de pe planeta sa-si creeze un profil special, verificat, cu care sa discute cu diversii clienti din platforma. WhatsApp ofera si o aplicatie speciala pentru companii, incepand de astazi, car ele permite sa beneficieze de functiile pe care noua platforma de business le are disponibile si care faciliteaza interactiunea cu clientii.

WhatsApp ofera aplicatia in mod gratuit pentru companiile mici si medii incepand de astazi, iar deocamdata nu a prezentat clar functiile pe care aplicatia urmeaza sa le ofere. In ciuda acestui lucru, vorbim despre o aplicatie care va oferi cu siguranta posibilitatea de a verifica un cont special in aplicatia WhatsApp pentru a discuta cu orice fel de clienti, conturile avand o iconita speciala verde in dreptul lor, confirmand certificarea.

WhatsApp a lansat o noua aplicatie gratuita

WhatsApp Lansat Aplicatie Gratuita

Aplicatia WhatsApp este distribuita de catre companie pentru partenerii care fac parte din programul sau, deci nu oricine o va putea descarca de astazi. Mai mult decat atat, cei de la WhatsApp intentioneaza sa le perceapa marilor companii diverse sume de bani pentru a le permite sa se foloseasca de platforma, asa ca va avea intr-un final o metoda publica prin care sa-si monetizeze cei 1.2 miliarde de utilizatori.

WhatsApp le va permite companiilor sa le ofere ajutor clientilor pentru diverse probleme, insa sa si preia comenzi pentru diverse produse, direct din aplicatie. Totul este facut prin aplicatia noua creata de catre WhatsApp, insa companiile vor trebui sa faca unele setari in propriile servere pentru a se putea bucura de functionalitatea creata de catre companie, asa ca nu va functiona totul imediat.

“The enterprise solution will allow global companies to provide customers with useful notifications like flight times, delivery confirmations, and other updates. We do intend on charging businesses in the future. We don’t have the details of monetization figured out.”

WhatsApp distribuie aceasta aplicatie prin intermediul unui program pilot inchis pentru orice fel de companii care nu o contacteaza pentru a face parte din el. Deocamdata WhatsApp colaboreaza cu unele companii americane pentru acest sistem, insa exista sanse foarte mari ca el sa fie extins si la alte companii de pe glob in perioada urmatoare, in functie de interesul care va exista pentru aceasta platforma.