Prima Pagina iPhone 8 Lansarea iPhone 8 – Cand Apare noul Telefon ?

Lansarea iPhone 8 – Cand Apare noul Telefon ?

Lansarea iPhone 8, cand apare noul telefon Apple, este unul dintre marile mistere care a ramas nedezvaluit complet inaintea prezentarii din 12 septembrie.

Lansarea iPhone 8, sau cand apare noul telefon, sunt doua subiecte extrem de interesante pentru fanii companiei Apple in perioada aceasta dinaintea zilei de 12 septembrie. Lansarea iPhone 8 este asteptata de catre foarte multi dintre cei cateva zeci de milioane de fani inraiti ai companiei Apple, acestia dorind sa cumpere noul telefon, ce ar putea fi cunoscut si sub denumirea iPhone X anul acesta, cat mai repede dupa aparitie.

Lansarea iPhone 8 nu a fost deocamdata programata de catre compania Apple, dar stim deja ca prezentarea pentru iPhone 8 va avea loc pe data de 12 septembrie in amfiteatrul Steve Jobs din Apple Park. Avand in vedere ca prezentarea noului telefon va fi pe 12 septembrie, foart emulte teorii sugereaza faptul ca lansarea iPhone 8 ar urma sa aiba loc 10 zile mai tarziu, adica pe data de 22 septembrie, cum se intampla cam in fiecare an.

Lansarea iPhone 8 a fost cu siguranta stabilita deja de catre compania Apple, iar unii dintre partenerii celor din Cupertino stiu despre aceasta data, unele zvonuri parand sa confirme data de 22 septembrie. Cei de la Apple vor anunta abia in 12 septembrie data pentru lansarea iPhone 8, asa ca nu mai avem mult de asteptat pana cand detaliile ne vor fi oferite, desi raman deocamdata unele necunoscute importante cu privire la ea.

Lansarea iPhone 8 – cand apare noul telefon al Apple ?

Lansarea iPhone 8 Cand Apare

Lansarea iPhone 8 va fi precedata de o sesiune de precomenzi pe care cei de la Apple o vor anunta tot in data de 12 septembrie, asa cum se intampla in fiecare conferinta de acest gen. Se speculeaza ca precomenzile pentru noul telefon Apple ar urma sa inceapa in ziua de 15 septembrie, cand va fi lansat Samsung Galaxy Note 8, deci o saptamana ne va desparti efectiv de lansarea iPhone 8 in cateva tari de pe glob.

Lansarea iPhone 8 ar putea include 10 sau 20 de tari, in functie de planurile companiei Apple, dar si de stocurile de produse pe care americanii le vor avea. Deocamdata nu se stie 100% sigur daca pentru lansarea iPhone 8 vor exista stocuri care sa acopere toata cererea de pe piata, sau cei de la Apple vor avea probleme, din nou, in a-si multumi clientii.

Lansarea iPhone 8 nu va fi cu siguranta o surpriza, iar sansele ca ea sa aiba loc mai tarziu de 22 septembrie sunt mici, iar asta pentru ca Apple vrea sa compenseze vanzarile din T3 2017 cu noul telefon. Acestea fiind spuse, peste doar o saptamana vom afla cand va avea loc lansarea iPhone 8, iar daca va asteptati ca Romania sa fie inclusa in primul val al lansarilor va recomand sa aveti multa rabdare.

Nu uitati ca va astept pe 12 septembrie incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile iPhone 8 pe care le va anunta Apple.

 • Marius

  In tara la noi s-ar putea sa ajunga cel mai probabil pe la sfarsitul lunii octombrie, adica sper :))

 • Srb Srb

  nu cred, eu zic ca la sf lui sept, inceputul Oct

 • Srb Srb

  Superb

 • #DDB

  Este clar si sigur …. exista 2 lucruri de kkt : samsung si srb 😂😂😂😂

 • andrei…

  Mare dreptate #ddb si cred ca e si oae(wcsb)

 • tomi

  Normal era sa Lanseze iPhone 8 pe data de 8 Septembrie…
  Așa că NU o să fie Nici un i8
  o să lanseze
  i7S
  i7SPlus
  iX

 • Olimpiu

  Normal ar fi sa ne vedem de treaba (apare cand apare, fiecare este cum este si tine cu cine vrea). Atatea baliverne de “stiri”, cu porcaiala dupa ele … Cainii latra, caravana trece.

 • Srb Srb

  poti sa incetezi sa te plangi ca o femeie?

 • Zaone, am văzut că nu ai aprobat link-ul pe care l-am urcat. Este vre-o problemă cu conținutul? Erau doar niște poze cu huse și protectoare, fără link-ul vânzătorilor.

 • Alexandru Mutescu

  Vreau sa vad ce poate aduce iPhone 8 . Sper sa merite upgrade-ul de la iPhone 7

 • nicu

  tu sti, ca doar ai vorbit cu tim cook. ms ca ne ai divulgat aceasta informatie