Samsung Galaxy S9 si ce va Copia de la iPhone 8

Samsung Galaxy S9 ar putea copia de la iPhone 8 una dintre schimbarile pe care toata lumea le uraste anul acesta, dar totul spre binele clientilor.

Samsung Galaxy S9 ar putea copia de la iPhone 8 cea mai urata schimbare facuta de catre compania Apple anul acesta, ea fiind urata de catre toti fanii celor din Cupertino. Samsung Galaxy S9 este zvonit ca urmand a veni cu un design foarte apropiat de cel al Samsung Galaxy S8, insa cei de la Samsung vor dori probabil anul viitor sa implementeze o camera 3D in smartphone, asa ca ar putea face o schimbare majora.

Samsung Galaxy S9 ar putea veni in 2018 cu un decupaj in panoul frontal, smilar celui pe care iPhone 8 il are, un brevet de inventie descoperit recent confirmand aceasta schimbare. Puteti vedea in imaginea de mai jos cuma rata ceea ce pare a fi un Samsung Galaxy S8, sau poate un viitor Samsung Galaxy S9, decupajul fiind pozitionat tot in partea superioara a ecranului, ca la iPhone 8, probabil pentru o noua camera frontala.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in primavara anului 2018, insa brevetul de inventie a fost depus de catre compania Samsung pentru inregistrare la inceputul anului 2016. Atunci e putin probabil ca Samsung sa fi stiut care va fi design-ul final al iPhone 8, insa probabil prevedea ca intr-un viitor nu foarte indepartat ar fi nevoita sa foloseasca un decupaj de acest gen pentru ecranul unui telefon, Samsung Galaxy S9 putand fi cel ales.

Samsung Galaxy S9 si ce va copia de la iPhone 8

Samsung Galaxy S9 Copia iPhone 8

Samsung Galaxy S9 cu o camera frontala 3D capabila sa faca recunoastere faciala securizata ar putea bucura multa lume, in ciuda decupajului nepotrivit. Am vazut deja ca Samsung Galaxy Note 8 poate fi pacalit foarte usor cu o simpla poza, sistemul sau de recunoastere faciala fiind o gluma, iar din moment ce iPhone 8 va avea unul cu adevarat util, Samsung Galaxy S9 ar trebui sa vina cu ceva pe masura.

Samsung in Samsung Galaxy S9 ar putea implementa si alte functii noi pe care nu trebuie in mod neaparat sa le ia de la Apple, dar aici vorbim in principal despre software. Pe partea hardware e putin probabil de crezut ca Samsung Galaxy S9 va avea ceva revolutionar oferit, singurele noutati majore putand fi la procesor si RAM, separat de o camera frontala 3D, pe care cred ca sigur o vom vedea in telefon.

Lansarea Samsung Galaxy S9 ar putea avea loc in luna ianuarie, pentru ca Samsung se teme de vanzarile pe care iPhone 8 urmeaza sa le genereze dupa lansare. In aceasta idee, am putea vedea Samsung Galaxy S9 mult mai devreme decat ne asteptam, iar asta este un lucru bun, pentru ca Apple va avea si mai multa concurenta pentru a oferi produse mult mai bune pentru noi.