Prima Pagina iOS 11 iOS 11 incepe sa fie Promovat Utilizatorilor iOS 10

iOS 11 incepe sa fie Promovat Utilizatorilor iOS 10

iOS 11 incepe sa fie promovat in randul utilizatorilor iOS 10, compania Apple incercand sa le arate acestora ce functii noi aduce sistemul de operare incepand de luna aceasta. In imaginea de mai jos puteti vedea o notificare pe care cei de la Apple au trimis-o utilizatorilor care folosesc iOS 10, acesta atentionandu-i cu privire la schimbarile pe care urmeaza sa le aduca noul Control Center din iOS 11.

iOS 11 este promovat prin intermediul aplicatiei Tips, Sfaturi, compaina americana afisand acolo informatii cu privire la noua versiune a sistemului de operare. Separat de Control Center, Apple afiseaza acolo noile functii din iOS 11, pentru aplicatia Files, sistemul Nu deranjati la volan si alte cateva functii pe care utilizatorii le vor considera cel mai probabil a fi extrem de utile dupa instalarea actualizarii.

iOS 11 incepe sa fie promovat utilizatorilor iOS 10

iOS 11 promovat ios 10

iOS 11 urmeaza sa fie prezentat sumar de catre Apple in data de 12 septembrie, cand va fi lansata si versiunea GM a sistemului de operare, atunci urmand a fi anuntata si data de lansare. De obicei compania Apple promova noile versiuni ale sistemelor de operare ceva mai tarziu decat face cu iOS 11, dar probabil vrea ca rata de adoptie sa fie una foarte mare de la bun inceput pentru actualizare.

iOS 11 va fi lansat simultan pentru toti utilizatorii iPhone si iPad din lumea intreaga de catre compania Apple, iar asta inseamna ca vorbim despre orice telefon sau tableta compatibile. Actualizare va putea fi facuta atunci cand va avea loc lansarea publica a iOS 11, iar asta nu se va intampla pe 12 septembrie, ci cel mai probabil in urmatoarea saptamana, cum organizeaza Apple anual totul.

 • Dani

  Oare doar mie mi se întâmpla sau e un bug IOS 11 faptul ca camera nu imi mai focusează? P.S. Cea de selfie merge perfect

 • sawrl

  cea de selfie are focus fix

 • alex

  Dupa ultimul update e varza telefonul meu, probleme la touch, aplicatiile dau crash, amprenta merge cand vrea ea etc. Cred ca revin la 10.3.3 deocamdata. Sunt singurul cu astefel de probleme sau se manifesta si la altii?

 • iAndrew

  Alex , nu revienii la 10.3.3 , eu am făcut asta și am ajuns cu telefonul in service pentru ca nu mai pornea … de la beta 6 nu am mai avut nicio problema , pana atunci se bloca ecranul greu , se încălzea repede și mergea încet

 • iAndrew

  Acum depinde de la telefon la telefon , părerea mea este in aplicația “feedback “ pe care o ai odată cu versiunea beta sa intrii și sa le scrii , iar la următoarea versiune lansată , din experiența îți zic ca nu o sa mai ai problemele acelea

 • Andrei Versanu

  Eu am alta problema. Cand suna alarma dimineata si apoi o opresc se activeaza wifi-ul automat.

 • Olimpiu

  Nu porneste si dushul? 🙁