Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 va avea o Prezentare Iesita din Comun

iPhone 8 va avea o Prezentare Iesita din Comun

iPhone 8 va avea o prezentare iesita din comun deoarece Apple vrea sa creeze un adevarat spectacol in jurul versiunii aniversare a telefonului sau.

iPhone 8 va avea o prezentare iesita din comun deoarece Apple intentioneaza sa creeze un mediu foarte neobisnuit in cadrul amfiteatrului Steve Jobs din Apple Park. Amfiteatrul Steve Jobs este construit sub forma unei structuri extinsa pe 4 etaje in subteran, jurnalistii ajugand in camera prezentarii foosind fie o serie de scari spiralate, fie doua lifturi care se rotesc in timp ce urca si coboara astfel incat oamenii sa intre si sa iasa din ele pe aceeasi usa pentru a vedea iPhone 8.

iPhone 8 va fi ascuns in tot acest timp intr-o camera adiacenta amfiteatrului, aceasta fiind tinuta departe de priviri cu ajutorul unui perete mobil care este inchis in timpul prezentarii. Dupa prezentare, cei de la Apple vor deschide acest perete mobil si vor dezvalui camera in care iPhone 8, Apple Watch 3 si Apple TV 5 vor putea fi testate la fata locului de catre jurnalistii invitati la evenimentul de prezentare oficiala.

iPhone 8 are practic parte de o lansare “cu surle si trambite”, insa in anii trecuti Apple a construit si corturi speciale pentru zonele in care erau lasate pentru testare noile sale modele ale iPhone. De aceasta data, cei din Cupertino folosesc o locatie proprie pentru prezentarea iPhone 8, iar ea a fost creata intr-un asemenea mod incat oricine intra sa fie de la bun inceput impresionat de ceea ce a creat compania.

iPhone 8 va avea o prezentare iesita din comun

iPhone 8 Prezentare Iesita Comun

iPhone 8 va avea parte de o prezentare speciala din partea companiei Apple multumita faptului ca se si implinesc 10 ani din momentul lansarii primului model al iPhone. Probabil de aceea a si ales Apple sa faca prezentarea iPhone 8 intr-un amfiteatru Steve Jobs care se afla in mijlocul unui imens santier numit Apple Park, noul campus fiind departe de finalizare pentru deschiderea oficiala.

iPhone 8 are suficient de multe noutati pentru a impresiona orice fan adevarat al Apple, insa pentru restul jurnalistilor e nevoie si de un spectacol ceva mai comples pentru a creste entuziasmul. Lifturile rotative si camerele ascunse de pereti mobili ar putea creste laudele jurnalistilor vis-a-vis de Apple si iPhone 8, asa ca totul este un spectacol bine gandit de catre cei de la Apple, asa cum se intampla in fiecare an.

“Once CEO Tim Cook and his cohorts finish showing off the new iPhones, Apple Watch and TV onstage, a surprise will await the departing attendees. An inside wall, which obscures a hollow space below the floating saucer, will retract to reveal the product demonstration room. It also boasts two custom-made rotating elevators, which turn as they ascend and descend so that passengers enter and exit by the same door even as they go in and out from different directions.”

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie de catre compania Apple, iar intreaga conferinta va fi transmisa in direct pentru intreaga lume de catre americani. In aceasta idee, va recomand sa ne intalnim pe iDevice.ro in data de 12 septembrie, incepand cu ora 19:30, pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple in legatura cu iPhone 8, Apple Watch 3, Apple TV 5 si restul produselor.

 • Mircea

  Ii amețește de la inelut

 • Mircea

  Inceput

 • Srb Srb

  Superb
  Samsung inca isi invata Ceo engleza

 • Viorel Predatorul

  Bravo Apple! La capitolul prezentări, jos pălăria!

 • Unii iubesc produsele Apple alții le urăsc, dar când vine vorba de o prezentare făcută de Apple, jos pălăria. Eu am văzut multe prezentări despre produse tehnologice dar cele cele făcute de Apple, nici una. Au ceva special. Ca sa nu mai vorbesc de prezentările pe care le făcea SJ.

 • scrb

  Mda – iPhone 8 are sufficient de multe noutati doar pt iSheep . Pt restul lumii e ceva neinteresant si urat .
  Probabil ca Apple trebuie sa faca o prezentare iesita din comun , ca sa spere ca isi va mai pastra o perioada cei 10-12% market share .
  Dar dupa cum Huawei ii arata curul deja, nu prea cred .

 • ibadea

  Va fi o prezentare epica!

 • ALI

  Watch va intra in vânzare deodată cu telefonul ?

 • Mr. Tambourine Man

  Care ? Ala care e in pârnaie sau următorul?

 • Srb Srb

  CEO diviziei de mobile, ce tot prezinta galaxiiiile la eventuri

 • Mr. Tambourine Man

  Ala cu engleză aia de balta?

 • Srb Srb

  daaa

 • Razvan Bajenaru

  La ce ora incepe prezentarea in Romania? Ora 20:00 ?