iPhone 8 este una dintre Denumirile noilor iPhone

iPhone 8 este una dintre denumirile noilor iPhone pe care Apple le va prezenta anul acesta, ea fiind confirmata de producatorii de accesorii.

iPhone 8 este una dintre denumirile noilor iPhone care vor fi prezentate de catre compania Apple in cursul zilei de marti, o confirmare venind din partea unuia dintre cei mai cunoscuti leakeri. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca binecunoscutul evleaks confirma faptul ca producatorii de accesorii pentru telefoane mobile deja pregatesc ambalaje pentru produse care folosesc denumirea iPhone 8.

iPhone 8 va fi una dintre denumirile folosite de catre Apple pentru noile modele ale iPhone, iar producatorii de accesorii preiau aceste informatii de la parteneri, sau surse din cadrul Apple. Avand in vedere ca vorbim despre producatori cunoscuti de accesorii pentru telefoane mobile, crearea ambalajelor cu denumirea iPhone 8 sugereaza faptul ca Apple o va folosi pentru cel putin unele dintre telefoanele pe care le va lansa.

Stim ca iPhone 8 ar putea fi de fapt ceea ce stim ca iPhone 7S, iar iPhone X urmeaza sa fie telefonul pe care il stim acum drept iPhone 8, insa informatiile de astazi sunt usor diferite. Mai exact, leakerul sustine ca iPhone 8 va fi denumirea modelului cu ecran OLED, deci cel prezentat in ultimele zile drept iPhone X, iar asta in conditiile in care inca exista foarte multa confuzie cu privire la alegerea facuta de Apple.

iPhone 8 este una dintre denumirile noilor iPhone

iPhone 8 Denumirile noilor iPhone

iPhone 8 a devenit atat de cunoscut pe internet incat ar fi ilogic ca Apple sa nu lanseze macar un noi model care sa aiba aceasta denumire folosita in toamna. iPhone 8 este un brand in sinea lui pentru ca toata lumea vorbeste despre acest telefon de atatea luni de zile, asa ca sansele ca denumirea sa fie ignorata de catre Apple sunt destul de mici, desi alegerea iPhone X pentru modelul OLED nu este exclusa.

iPhone 8 a avut saptamana trecuta o denumire complet diferita anuntata de catre alti producatori de accesorii, acestia afirmand ca iPhone Edition ar fi de fapt alegerea Apple. iPhone X a fst apoi sugerat de catre alte zvonuri, semn ca Apple ofera informatii contradictorii pentru partenerii sai tocmai in ideea de a genera confuzie, sau unii pur si simplu nu inteleg ceea ce a pregatit Apple anul acesta.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X sunt in momentul de fata denumirile prezumate pentru noile telefoane pe care compania Apple ar trebui sa le prezinte in toamna. Dintre toate trei, sigura este doar prima, iPhone 8, pentru ca restul sunt doar posibile, cel putin pana in momentul in care apar pe internet primele imagini cu ambalajele pe care compania Apple le-a cerut pentru productie de la partenerii sai.

4 COMENTARII

  1. Singurul secret pastrat de ? este denumirea:
    iPhone 8 sauiPhone X???
    Nu mai e mult pana in 12 si se va elucida ” misterul”?

  2. Eu am bănuit că tu ai niște pile la Apple ! Le-ai spus să schimbe denumirea din iPhone X în iPhone 8, doar ca să îmi faci în ciudă!