Apple Music ar putea avea Abonamente mai Ieftine

Apple Music ar putea avea abonamente mai ieftine multumita unei noi intelegeri facute intre compania Apple si cei de la Warner Music Group saptamana aceasta.

Apple Music ar putea avea abonamente mai ieftine multumita unei noi intelegeri facute intre compania Apple si cei de la Warner Music Group saptamana aceasta. Mai exact, compania Apple a reusit sa-i convinga pe cei de la Warner sa accepte taxe de licentiere mai mici pentru muzica ascultata de catre abonatii Apple Music in urmatorul an, aceasta fiind prima mare victorie a companiei Apple in lupta cu marile case de discuri.

Apple Music platea cele mai mari taxe de licentiere dintre toate serviciile de streaming audio, iar Apple haituieste marile case de discuri de ceva vreme pentru a le convinge sa le reduca. Warner Music Group a fost primul colaborator care a acceptat asta, iar cei de la Apple spera ca alte case de discuri sa accepte acelasi lucru in perioada urmatoare, iar in final abonamentele Apple Music s-ar putea ieftini.

Apple Music ar putea avea abonamente mai ieftine

Apple Music Abonamente Ieftine

Nu garanteaza nimeni ca abonamentele Apple Music vor fi mai ieftine daca si alte case de discuri isi vor reduce taxele de licentiere, insa vorbim despre o victorie majora a Apple. Desigur ca asta ar putea insemna si ca artistii ale caror melodii sunt disponibile in Apple Music ar putea critica Apple pentru ca-i plateste cu mai putini bani, dar asta vom vedea in perioada urmatoare dupa ce toata lumea va afla despre schimbare.

Apple va incerca sa profite de aceasta intelegere cu Apple Music pentru a forta si alte case de discuri sa-i accepte termenii, iar asta s-ar putea intampla. Deocamdata nu se stie cu cat mai putin va plati compania Apple pentru muzica ascultata de catre abonatii Apple Music, dar cu siguranta vom afla aceste informatii in viitor si cel mai probabil vom sti ce fel de economii va face compania Apple.

“Warner Music Group is the first major music company to reach new, long-term deals with all three of the biggest players in music, Apple, YouTube and Spotify. Universal and Sony have agreements with Spotify, but have yet to sign new deals with YouTube and Apple.”

9 COMENTARII

  1. Apple ar trebui să fie obligată să practice și în UE cele mai mici prețuri pe care le practică în lume (adică 1-2€, la fel ca în unele țări din Asia).

  2. Eu consider ca 5$ pe luna cat plătesc eu acum se merita și nu este o suma mare pentru ceea ce oferă … nici 10$ nu e mult ..

  3. In anglia platesc 9,99£/luna. Asa ca aicea platesc mai mult decat in celelalte tri dar tot se merita. Si imi place ca functioneaza perfect in colaborare cu shazam-ul