Prima Pagina iOS 11 iOS 11 public beta 9 – instaleaza pe iPhone si iPad

iOS 11 public beta 9 – instaleaza pe iPhone si iPad

iOS 11 public beta 9 a fost lansat oficial noaptea trecuta de catre compania Apple, prima versiune dedicata utilizatorilor fiind practic versiunea beta 10 lansata chiar aseara pentru dezvoltatori. Incepand de astazi iOS 11 public beta 9 poate fi instalat de catre orice utilizator de iPhone, iPad si iPod Touch, dar desigur ca nu va recomand sa va pripiti, cel putin deocamdata.

iOS 11 public beta 9 poate parea tentant pentru a va bucura de toate noutatile pe iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum, dar din pacate el are foarte multe probleme. Cea mai mare dintre el este autonomia redusa a bateriei in iOS 11 public beta 9, dar avem si imposibilitatea de a inchide complet aplicatiile, probleme cu control center, interfata, performantele si multe, multe altele.

In aceasta idee, nu va recomand sa instalati iOS 11 public beta 9 in terminalele voastre. Inainte de a incepe trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 11 public beta 9 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

iOS 11 public beta 9 – instaleaza pe iPhone si iPad

ios 11 public beta 9 instaleaza iphone ipad

Pentru a instala iOS 11 public beta 9 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

 1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
 2. Apasa butonul Sign Up si logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Accepta termenii si conditiile apasand butonul Accept.
 4. Alege sectiunea iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 5. Apasa butonul Download Profile.
 6. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 7. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 8. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software UpdateConfigurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and InstallDescarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 11 public beta 9 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre. Daca nu sunteti multumiti de problemele pe care le are iOS 11 public beta 9, atunci puteti face downgrade la iOS 10.3.3, folosind acest tutorial.

 • generalu_nutica

  Nu merge metoda de plata,dece oare?

 • sensey

  Merge foarte bine pe iPhone 7 plus!

 • Alin

  @zaone mai actualizează textul din articol ca deja e a 9-a versiune, se poate instala, merge bine in 90% din cazuri :)) nu mai e așa proasta versiunea ca prima

 • calibru

  Cum poți spune așa ceva ? :)) toate site-urile afiliate Apple , mai ales unul ce are peste 1 mil de abonați sunt pline de oameni nemulțumiți ! Am iOS 11 beta 10 este execrabil ! E ca și cum ai avea iOS 10.3.3 cu jumate performante :))), este video pe net în care spune clar că iOS 11 beta 10 este foarte încet și plin de probleme ! Au băgat input lag de 1 secundă la închiderea aplicației , adică ieși din aplicație și mai aștepți 1 secundă ca să termine animația !

 • Florin

  @Alin ai dreptate! Cred ca 50% din articole sunt configurate așa. Primele 3 fraze nu aduc nicio informație in plus fata de titlu. Parca ar fi o compunere ce trebuie musai sa aibă juma’ de pagina. De o buna bucata de timp nivelul articolelor e foarte jos din păcate. ☹️