iPhone 8 este deja Livrat catre Apple din China

iPhone 8 este deja livrat catre Apple din China de catre cei de la Foxconn, primele imagini cu unitatile in cutii de transport aparand pe internet.

iPhone 8 este deja livrat catre Apple din China, imaginile de mai jos fiind facute pentru un transport care a plecat de la Foxconn catre cei din Cupertino saptamana aceasta. Vorbim despre paleti cu cutii in care s-ar afla telefoanele iPhone 8 pe care compania Apple le va folosi cel mai probabil in prezentarea din 12 septembrie, sau le va distribui catre jurnalisti din intreaga lume pentru testare in urmatoarea perioada.

iPhone 8 in aceste cutii a plecat din cea mai mare fabrica Foxconn din China, cea din Zhengzhou, acolo fiind fabricate si majoritatea telefoanelor iPhone pentru compania Apple. iPhone 8 este in mod normal livrat catre magazinele Apple in saptamana lansarii si in cantitati foarte mari, asa ca acum vedem un transport mic cu telfoane care ar trebui sa ajunga in folosire la angajati Apple si, probabil, jurnalisti.

Cutiile cu iPhone 8 in ele au fost pozate de catre angajatii care le-au pus pe paleti si care au vazut ca este vorba despre noul telefon pe care Apple il va prezenta in 12 septembrie. Desigur ca detalii privind design-ul iPhone 8, sau alte informatii legate de noul telefon nu au fost dezvaluite impreuna cu aceste imagini, insa simpla prezentare a lor ar trebui sa confirme faptul ca lansarea nu va fi intarziata, asa cum se sugera.

iPhone 8 este deja livrat catre Apple din China

iPhone 8 Livrat Apple China

iPhone 8 are deja stabilita data pentru precomanda de catre compania Apple, americanii anuntandu-si deja partenerii cu privire la planurile lor. Aseara v-am spus si ceea ce au confirmat doi operatori de telefonie mobila din Germania cu privire la precomenzile pentru iPhone 8, acestea urmand a incepe pe data de 15 septembrie, la doar 3 zile dupa ce va avea loc prezentarea oficiala in cadrul conferintei Apple.

iPhone 8 Livrat Apple China 1

iPhone 8 va fi oferit de catre Apple pentru demonstratie intr-o camera ascunsa a amfiteatrului Steve Jobs din Apple Park, iar acolo jurnalistii ar trebui sa poata folosi telefonul in liniste. Apple are nevoie de cateva zeci, sau poate chiar sute de modele ale iPhone 8 pentru a face demonstratii nu doar in SUA, ci si in alte zone de pe planeta, asa ca este normal sa vedem primele unitati livrate catre compania americana.

iPhone 8 va fi livrat in cantitati mari la mijlocul lunii septembrie si vom vedea atunci imagini cu avioanele care vor transporta unitatile catre SUA si apoi Europa. Pana atunci, va invit totusi pe data de 12 septembrie incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple in legatura cu iPhone 8 si trebuie sa recunosc faptul ca spre deosebire de alti ani, chiar astept cu mult interes conferinta aceasta.