iOS 11 downgrade la iOS 10.3.2 pe iPhone si iPad

iOS 11 downgrade la iOS 10.3.2 poate fi facut chiar in acest moment pentru orice fel de iPhone sau iPad pe care a fost instalata actualizarea.

iOS 11 downgrade la iOS 10.3.2 pe iPhone si iPad este posibil astazi deoarece Apple a lansat ieri noua versiune a sistemului de operare pentru produsele sale. iOS 11 downgrade la iOS 10.3.2 este deasemenea posibil deoarece compania americana inca mai semneaza vechea versiune a sistemului de operare, deci oricine o poate instala in continuare.

iOS 11 nu are performante si o experienta chiar atat de grozava in prima versiune beta pentru iPhone si iPad, asa ca probabil multi vor dori sa revina la iOS 10.3.2. Mai mult decat atat, in iOS 11 exista si problema aplicatiilor care nu sunt compatibile cu procesoarele de 64 biti, ele neputand fi rulate in iPhone sau iPad, deci utilizatorii trebuie sa renunte la ele.

In cazul in care doriti sa faceti iOS 11 downgrade la iOS 10.3.2 pe iPhone si iPad, puteti folosi procedura de mai jos, dar nu si pentru alta versiune a sistemului de operare. In aceasta idee, veti putea face iOS 11 downgrade exclusiv la iOS 10.3.2 pe iPhone si iPad, indiferent ce versiune a iOS ati avut inainte de a instala iOS 11 pe iDevice-urile voastre.

iOS 11 downgrade la iOS 10.3.2 pe iPhone si iPad

In ceea ce priveste backup-urile, dupa iOS 11 downgrade la iOS 10.3.2 pe iPhone si iPad veti putea folosi doar un backup facut in iOS 10.3.2, sau o versiune anterioara a sistemului de operare. Nu veti putea folosi in iOS 10.3.2 un backup facut in iOS 11, asa ca nu incercati acest lucru deoarece nu este posibil si veti ramane cu datele blocate in iOS 11, doar acolo le reputand fi puse.

Pentru a face iOS 11 downgrade la iOS 10.3.2 pe iPhone si iPad va trebui sa urmati instructiunile de mai jos :

  1. Descarcati iOS 10.3.2.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Daca ati urmat toti pasii asa cum sunt descrisi mai sus, atunci la finalizarea procedurii de downgrade veti avea iOS 10.3.2 in locul iOS 11 in terminalele voastre. Puteti reveni oricand la iOS 11 daca doriti acest lucru, iar backup-urile din iOS 10.3.2 vor putea fi folosite in iOS 11, desi daca faceti backup in iOS 11, nu-l veti putea folosi in iOS 10.3.2

Daca aveti alte intrebari, le astept in comenatarii.

iOS 11 downgrade iOS 10.3.2 iPhone iPad