iPhone 7 – Cum Instalezi un Port Audio de 3.5mm

iPhone 7 a fost lansat de catre compania Apple fara un port audio de 3.5mm si asta a infuriat foarte multa lume, insa cei care-l vor inapoi ar putea avea o solutie la indemana, dupa cum ne arata barbatul din clipul video de mai jos intr-un mod ingenios.

El a reusit sa monteze un port audio de 3.5mm intr-un iPhone 7 cu mult chin si destula indemanare, insa are experienta, deoarece a reusit acum cateva luni sa ne arate in ce conditii poti sa-ti faci un iPhone doar cu piese cumparate din China.

iPhone 7 poate avea un port audio de 3.5mm instalat in interiorul carcasei, insa cu fortarea bateriei si a modulului 3D Touch, dar rezultatul final arata destul de similar cu ceea ce ofera compania Apple in vechile modele ale iPhone lansate pana in 2016.

iPhone 7 nu a fost gandit vreodata pentru a avea un port audio de 3.5mm, insa daca-l doriti neaparat, si se intampla sa ajungeti prin China in viitorul nu foarte indepartat, puteti invata din acest clip video cum sa va modificati telefonul si sa pierderi garantia.

Thanks to L. M.