Prima Pagina iOS 11 iOS 11 iti Vopseste Parul cu Ajutorul ARKit

iOS 11 iti Vopseste Parul cu Ajutorul ARKit

iOS 11 are implementata tehnologia realitatii augmentate prin intermediul unui software numit ARKit, acesta facilitand plasarea de obiecte virtuale peste altele reale folosind un feed video live preluat prin oricare dintre camerele iPhone, sau iPad.

iOS 11 a avut multe utilizari extrem de interesante pentru ARKit prezentate pana acum, iar in clipul video de mai jos o vedem, poate, pe cea mai interesanta dintre ele, ea demonstrand cum poate fi folosita o aplicatie pentru iPhone si iPad pentru a ne colora parul.

iOS 11 ajuta femeile sa scape de chinul trecerii printr-o vopsire completa a parului prin simpla aplicare a unei varietati de culori peste cea naturala a parului lor, rezultatul final fiind extrem de apropiat de cel al unei vopsiri complete in lumea reala.

Aplicatia pentru iOS 11 care foloseste aceasta tehnologie ofera si o varietate de culori care pot fi aplicate peste parul persoanelor, astfel ca oricine va putea sti foarte clar cum va arata cu o anumita culoare, sau alta, folosind aceasta simpla aplicatie numita ModiFace.

“The new deep learning architecture utilizes a set of collaborative neural networks to detect hair in each video frame and to adjust the coloration of hair in a photo-realistic way. The implementation also utilizes the latest machine learning advances within iOS 11, including CoreML, to provide the fastest and smoothest video transformation experience.”

 • aalleexx

  Oare cum te înregistrezi la Arkit?

 • Misu Carmol

  Am inteles care e miza ARkit, pentru pitipoance. 🤣

 • ibadea

  Asta e nimica toata, urmeaza aplicatiile profesionale, jocurile si un nou tip de miltimedia, incepe o noua era de aplicatii la indemana tuturor, iar utilzatorii IOS sunt in avantaj, pe android poate la anul, dar problema va fi ca nu va merge pe orice janghina cu android

 • Misu Carmol

  Banuiesc ca o sa fie un must, o sa apara aplicatii sa-ti aduca o femeie in casa, nu mai trebuie sa iesi la agatat, stai in coaja ta ca in Matrix. Asta da revolutie. 🤣